Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rijetko glup lik. Od nekada dobrog borca do kante za nabijanje.
Pa njega bi i rahmetli babo satro
smece od covjeka blago receno
Seljačina
Šejtan nikada ne miruje!
rijetko umišljen i glup čovjek,da je to nevjerojatno.Što bi gore,biće dole ,tako da je obrazom i moralom dotakao dno?!!!
Ovaj ce dobiti dobre batine kad tad , ovo do sada je nista. Samo tako ga mozes ucutkati. Smece a ne borac ili sampion
vidio sam da se posro gdje ne treba pa pojeo
Auuu, jedva čekam da ga Habib sačeka u nekom sokačetu! Bit će mi degenek "Proper 100"!
Izgledaa da ima srpski gen
Najveća ubleha u sportu. E pitaj se klocu onda kako si nogu slomio.
Hahahahaaah face, odijelo, kravata, tasna, masna, fazoni....a krkan....podsjeti me na film "Lepota poroka" i ono cuveno ".....vidi *urca u slamnom sesiru..."
Obrni-okreni, tvoje izjave, ponasanje, gesti, ama bas sve upucuje na to da Habibu ni moralno (a ni sportski) ni do koljena nisi....Habib je gospodin
Oppp mogob ga i on povuci na sudu.
narkomancina dobio po mindji treba jos jedna inekcija Khabibova da ga razdrma
Talentovani idiot!
Nadmeni su obadva, ali nikada nisam odobravao vrijedjanje porodice. To mi je nekako najnizi i najnemocniji udarac. Tako i ovdje na Klixu. Od mene je svako dobio minus ko je vrijedjao majku ili sestru jer se one najcesce koriste u bezumnim komentarima.
Kad ovako pisete Nurmagomedov i Notorious pa ljudi nemaju pojma o kome je rijec.