Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tedi konju. Ovo nije nikakva borba za titulu ovo je TURNIR. Papak jedan. A evo ti skim se Dzevad sve borio da nekazes da su neki borci bez veze: *Melvin Manhoef: http://en.wikipedia.org/wiki/Melvin_Manhoef (Dzevad pobjedio KO) Evo i video: http://www.youtube.com/watch?v=wVNZsAFci6A Jorgen Kruth:: http://en.wikipedia.org/wiki/Jorgen_Kruth (Dzevad pobjedio) Evo i video: http://www.youtube.com/watch?v=spLdxz14PTg Sergei Gur: http://en.wikipedia.org/wiki/Sergei_Gur Vitor Miranda: http://en.wikipedia.org/wiki/Vitor_Miranda Eduardo Maiorino: http://en.wikipedia.org/wiki/Eduardo_Maiorino (pogledaj knockout na youtube) [b]Alexey Ignashov http://en.wikipedia.org/wiki/Alexey_Ignashov[/b] Obrati malo paznju na ovaj mec! Ko je ALEXEY IGNASHOV... mozda po tvom MAHALSKI BORAC???
Ja hajvana u ovoj drzavi.
TEDI \'VONDRACEK DEFINITIVNO NIJE NEPOZNAT BORAC NI BORAC IZ ARHIVE... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nema sanse ipak je ceh jaci
ovaj srbin bas ima znakovito prezime, zar ne?
Vidi ovog Vondračeka, kao iz reklame Head&Shoulders... Do kada ce ovaj Dzevad imati ove neke meceve za neke titule strasne sa nekim potpuno nepoznatim borcima (ili onim iz arhive) ??? Bolje prvi na selu, nego zadnji u gradu, jel tako Dzevade
dzevad je pravi sportista i zelim mu puno srece.
Samo sa se javim trenutno sam u 4 krugu pakla, vrućina U PIZDU MATERINU ! POZDRAV ZA BH MAŠINU!
Biće prenos na HAYATU
UDRI GA DŽEVADE ODBIJ MU PLUĆA !!!
Na ovo se mora otici veceras!
gledam sinoc press konferenciju. kaze ovaj nas: \'vondracek je dobar borac. pobijedio je mnoge do danas i od sutra.\' koji kloc! nasi keceri, realno. http://www.youtube.com/watch?v=61-GFxjTyV0
samo naprijed dževade i da te u decembru vidimo u japanu