Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije osmi nego zadnji.
Alt..procitaj text nije naodmet a nemoj samo naslov gledati ko dijete slikovnicu..
E nije zadnji, a mogao si pogledati i utrku.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ee šta žena uradi.Za prvog nekad na osmo mjesto
Redovno daje, prava žena.
Tuka je top atletičar. 800 met je najteža brza trka, brza čitavo vrijeme. Trčao sam amaterski ovu dionicu kao klinac, pljunut ne možeš, pljuvačka kao žvaka. Po meni trebao bi radit na izdržljivosti, malo smršat i ranije krenut u finiš. Ima finiš vrhunski al previše dozvoli da mu pobjegnu.
Ma ovo je nevjerovatan uspjeh, pricajte vi sta hocete! Bravo Amele!
Ovdje balavci blate gospodina koji se tempira za Olimpijadu. Sretno Amele.
Tuka trčiš ko moja mama zadnjih 5 godina. Odkako su te poceli kititi parama nema ni rezultata. Ko da si ti bio trudan pa se oporavlja poslije trudnoće. Udari sebi dva samara saberi se i počni trenirati
Liku koji je prije dvije godine bio drugi na svijetu ti kazes da nema rezultata i da trči ko krava zadnjih 5 godina. Ma bravo.
Ne znam do kada će više furati ovu taktiku da je na začelju prvih 400 metara...
Čestitam buraz.
Dobro ga krenulo.. Predzadnji i zadnji... 😁👏👏👏
Nema rezultata za Roticha i Aropa, ali gledajuci ova vremena od Amosa i Kipkuruia koji su skoro dvije sekunde brzi, bice pravo guravo na OI.
Nema rezultata za Roticha i Aropa, ali gledajuci ova vremena od Amosa i Kipkuruia koji su skoro dvije sekunde brzi, bice pravo guravo na OI.
Ima puno brzih i mladjih!
Treba imati popirlican broj atleticara da bi se jedan izdvojio uspjesima. Mi imamo jednog Tuku i onda ga satrasmo ako nije top 4
Gotovo krenule godine lagano sa prvog drugog na osmo... Amel je danas osmica. ))))
njegovo vrijeme je recimo odlicno generalno, ali gledaj kako ovi brzo trce to je jos nevjerovatnije. To samo govori koliko se nivo podigao u odnosu na 4, 5 godina unazad.
ispod 1: 45 što je jako dobro vrijeme. nadam se da će zablistati na olimpijadi.
Botswana.... Nije Bocvana
Meni je Bocvana i vazda ce biti Bocvana. A Sokrat je bio debeo i ružan.