Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je to sistemski smisljeno. Nemojte se zavaravati misleci dugacije. Ovdje se sport pokusava ogaditi sportasima i cilj je da ga sto manje promovisemo. Jer pazite, sto se Bosna manje spominje to je manje ima. Dusmani ove zemlje nikada ne miruju.
Ne damo Dini Merlinu u Beograd kako Srbi ne bi stvorili empatiju prema njemu i bosni
Je, kako ne. Hrvatska i srbija su vam krivi sto ste nesposobni debili s 0 olimpijskih medalja i sto ne znate nastelat da savez radi kako treba. Da hrvati i srbi nestanu sutra, vi za 1000 god ne bi stigli to sto smo jedni i drugi uspili osvojit.
Svaka čast ovim djevojkama koje uopšte dolaze na okupljanja.
Ma koga briga za odbojku
Pratite trag novca, od momenta uplate pa dalje i sve ce se samo kazati.
Kakva je ovo drzava politicari potrose na Vip kad putuju hiljade maraka, naplacuju putovanja koja nisu ni bila kradu drzavu svakim danom a sportiskinje ne mogu da priuste dzeparac i troskove kakva je ovo j***na drzava i vlast. Bolje da je nema.
Šta je sa visokim predstavnikom?
Po hitnom postupku smijeniti predsjednika saveza, država mora početi živjeti a i mi u njoj
Meni nije bitno jeli predsjednik Haso, Slobo ili Jure ako radi za dobro te repke - u protivnom neka kupi prnje i tamo se seli
Pare nisu problem. Para nema. Hajmo dalje.
Gdje su sad oni idiotski komentari tipa "prvo vi napravite rezultat, osvojite šta, pa ćete dobit pare"? Pa sa ovakvim 'finansiranjem' dobro je da još uvijek idemo na ikakva takmičenja.
Nepotizam, korupcija, nacionalizam,.. u svim porama BiH.
I onda se pitamo žašto djeca koja mogu igrati za druge zemlje ne igraju za nas. Prvi bi svom djetu rekao da to ne čini. Idi tamo gdje će te cijeniti!
Sistemski zele da ogade Bosnu srpski i hrvatski politicki predstavnici, to je jasno kao dan
Sistematski se radi. Ubacili svoje ljude u saveze, i srozaj sve moguce. Fudbal, kosarka, odbojka, rukomet… sve!!
Uz dužno poštovanje, šta kaže Razija Mujanović sad? Da li djeca rođena u dijaspori trebaju nastupati za BiH?
Jeli ovo moguce? Kanton Sarajevo dao pare, ovi ih uzeli i odnijeli u Srbiju i jos se tamo zaduzili.
Gdje se god može kod nas se pare ukradu, i nista se ne radi po tom pitanju.