Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajlije forsiraju konkretno : pravo, diplomatiju, medresu, marketing...da se uhljebe sigurice.
Sto se ne objave imena djece?
Ovo je toliki uspjeh na međunarodnom nivou da vjerujem da mnogi ne razumiju. Da se zastava BiH viori pored zastave Japana, Južne Koreje, Indije, Francuske... i to u takmičenju u robotici. Nije fizička predispozicija, nego mentalna. Tu velike države ulažu, više nego i u sport, iako je sport više medijski eksponiran. Svaka čast!
Ma znaju djeca svašta, pametnija su nego ikada, samo ih treba usmjeravati, odnosno pokazivati im fine stvari, pametne. Bravo djeco!
Uvijek ovi timovi iz Tuzle, Zenice, Banja luke, Mostra uspješni i idi na takmičenja (u matematici, informatici itd). Svaka čast 💪🏻
CrnoCrveni i CrvenoCrni cestitke i uspjesan dalji rad.