{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Novi asortiman Sony Bravia na bh. tržištu

10.6.2013. u 16:34
0
15
Novi asortiman Sony Bravia na bh. tržištu
0
Novi asortiman Sony Bravia na bh. tržištu
Nakon predstavljanja nove serije inovativnih televizora u januaru na CES sajmu 2013, Sony je danas objavio dostupnost svog novog asortimana Bravia ® HDTV 2013 serije na tržištu Bosne i Hercegovine.
Nova serija LED televizora stvorena je za gledatelje koji su u potrazi za televizorima nevjerovatno visoke rezolucije. W-serija nudi Sony potrošačima jedinstvenu kombinaciju tehnologije i sadržaja usluga, pružajući realnu sliku, kvalitetan i impresivan zvuk. U Sony prodavnice potrošačke elektronike širom zemlje stižu modeli W6, W8 i W9 serije, a kupci mogu uživati u ovim novim modelima po cijenama koje počinju već od 849 KM.

Ovog ljeta, kupovinom Sony TV-a W8 i W9 serije u promotivnom paketu "Savršeni par“ uz televizor na poklon se dobija najnoviji Xperia Z TM i Xperia LTM. Vrhunski smartphonei koji pružaju najbolje od Sonyja. Akcija se odnosi na modele iznad 46 inča, a traje do 14. jula.

"Sony nastavlja pružati inovativnu tehnologiju svojim potrošačima. Tako je i sa novim TV lineupom koji pruža vrhunsku, bogatu i savršeno jasnu sliku", rekao je Enis Šoškić, predstavnik kompanije Sony u Bosni i Hercegovini. “Ove godine, Sony pruža i jedinstvenu audio kvalitetu u svojim televizorima, zajedno sa dopadljivim iskustvom One-touch mirroring funkcije koja omogućuje prikaz sadržaja sa pametnih telefona na velikom ekranu, zahvaljujući NFC funkciji. Pozivamo potrošače da posjete trgovine i u to se uvjere."

Inovacije koje donose unaprijeđeno iskustvo gledanjaW serija LED Bravia televizora uključuje KDL-W905A, KDL-W805A, KDL-W650A i KDL-W600A. Osim što je Wi-Fi omogućen, svi modeli W-serije koriste Sony X-Reality PRO procesor slike koji osigurava da televizor prikazuje besprijekorne detalje i nevjerojatne boje, bez obzira na izvor sadržaja. Ova serija također koristi Motionflow XR™ za najbolji doživljaj prilikom gledanja brzih akcionih scena te prilikom igranja igrica.

Novo u 2013. godini je W905A TV kojeg karakteriše TRILUMINOS Display, LED pozadinsko osvjetljenje koje daje bogatu, autentičnu boju sa suptilnim nijansama, a također replicira jake boje, uključujući tačno reproduciranje crvene, plave i zelene. Integracijom Quantum Dot* tehnologije sa Sony jedinstvenom display tehnologijom, W905A donosi značajan raspon boja i omogućava daleko više prirodnije i vjerodostojnije iskustvo gledanja uz pojačan osjećaj dubine.

Na kraju, model W905A integrira jedinstveni dugi kanalni zvuk kabinetskog dizajna. Kanalni zvuk dužine 1.2 m pametno je postavljen u kompaktnu cjelinu koja je uredno sakrivena iza TV ekrana. Iako su zvučnici sakriveni, novodizajnirano kućište zvučnika reproducira bogat zvuk i snižen midrange zvuk, dodajući dodatnu dubinu akcionim filmovima, muzici, dijalozima i proizvodi bass snažan kao kod mnogo većih zvučnika.

Svi modeli televizora W-serije uključuju mogućnost mirroringa ekrana preko Wi-Fi (prikaz sadržaja sa pametnog telefona na velikom ekranu), a sa W905A modelom dostavljen je i NFC upravljač za potpuno One-touch iskustvo. Model W805A je One-touch kompatibilan sa dodatno dostupnim NFC upravljačem. Dodatno, sve tri serije omogućavaju mirroring putem kabla zahvaljujući MHL tehnologiji.

Sony Entertainment Network pretvara ove televizore u ultimativni digitalni doživljaj zabave. Pristupom na internet možete pregledati i koristiti omiljene aplikacije poput: YouTube™, Twitter, Skype i Facebook®.

Model KDL-W905A dolazi dostupan u veličini od 55 inča po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 5999,00 KM. KDL-W805A model dostupan je u veličini ekrana od 55 inča i 47 inča, i početna cijena je 2999,00 KM. Model KDL-W650A dolazi u veličini od 32 inča i preporučena maloprodajna cijena je od 949 KM.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koju aplikaciju za dopisivanje najčešće koristite?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: