Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naprotiv. Imao sam (još uvijek) Philips i super je slika sve zategnuto ali brate kad hoćeš da gledaš filmove u HD rezoluciji u mkv kontejneru i h264/MP4 video kompresiji uzmeš brate LG. Znam saću popit od zakletih ljubitelja Sonyja, Samsunga, Philipsa. NA LG TVu imaš brate titlove u kojima su podržani afrikati. Samo izjednačiš naziv filma i titla i udri. Nema zajebancije sa prazninama varenjem titla i konverzije u DVD. Hoću da rahat vidim čćđšž slova a ne prazninu. Znam imaju i HD playeri sada ali bolje 2 u 1. To mi je važnije nego nešto bolja slika.
Vecina kanala tv-nije hd ali ima dosta kanala koji jesu.. meni licno je bitno samo arene da su u hd-u, za ostalo me svrbi ! :D
zelje moje pusti snovi ... nista ostaje mi da ga pogledam koji put u izlogu zastanem koji sekund udahnem duboko i onda skontam da me ceka "guzonja" kod kuce na kom cu gledat programe u savrsenom ugodjaju jer sa sobom donosi i utisak da pada snijeg dok recimo gledam reportazu o havajima ..
Pa neznam dal da prodam kuću i kupim ovaj TW, al onda ga necu imati gdje staviti, u pravoj sam dilemi...
SAMSUNG tata...a ostali su mala djeca
Dugo vremena sam bio hard core Sony fan. Sve je u stanu bilo Sony. Sada je jedino PlayStation Sony, TV je Samsung i mogu vam reći da sam prezadovoljan kvalitetom Samsung display-a i generalno njihovog smart TV-a.
Prvo treba imati televizijski signal u hdtv rezoluciji da bi se uzivalo u ovakvom tv-u. Nama su sada signali na nivou tv-a sa katodnom cijevi.
PHILIPS RULES !!!
Čuj Philips? Gdje si ti prije kupovao televizije? I moćni Sony je pao k... Ću za uši od strane Samsung-a a ti bulazniš o Philips televizorima ccc
Imao sam 2 Sony tv. Sad PHILIPS. Respect za samsung, uradili su neke stvari prvi. I monitor mi je PHILIPS. Da ima hljeb uzeo bi umjesto klasovog.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)