Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon RDR2 tesko me ista moze iznenaditi, ali to je ipak Rockstar, oni su druga dimenzija za sve ostale gejming kompanije.
strijepim da ce biti flop. Strah me na silu ugradjenih poruka, trans osoba koje kazu "Kad sam bila momak" (Hogwarts Legacy) ili nesto slicno. Pogotovo nakon sto su oni koji su izgradili R* vec davno napustili firmu.
I ovo će razvući do kraja 2025.
najjača igrica ikad, pa onda cod.
dok odrede sta ce se morati placati i da usavrse MP verziju gdje ce igraci trositi boga oca para
Bit će ko petica ,idi od a do b pobij sve tamo pokupi neko smeće i vrati se na a,ponavljaj to 1500 puta da bi kupio fiću.
Znaci vidi se da nisi igrice upalio, a ako si upalio to je bilo jedno 10 minuta.I opisao si 99% rpg igrica.
Trese se gora za nadolazećeg GTA miša. U konačnici će se tu samo zaraditi veliki novac za kupovinu igre i preskupih novih igrački koje će da izdrže uslove a sama igra neće biti ništa naročito.