Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
'Appleov iOS 12.1 će također donijeti više od 70 novih emotikona' - to su tzv. 'features' na iOS-u, emotikona za kidare nikad dosta.
Mrzim zimu zbog futrovanih jakni.
Kupis novi telefon da bi cekao updates :D
iphon je dobar samo ako ces koristiti whats'up viber facebook. a drugo nista nemozes android telefoni mozes sve i skidati filmove dzabe aplikacije skidati koje nisu na trzistu u googlestore uglavnom ko mali kompjuter..
Pa džaba je to govoriti Apple ovcama kada neće nikada znati za mnogo bolju alternativu.
Mozes ti to sve i na iPhoneu uraditi. Samo ga Jailbreak-as i mozes sve imati...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
haj' rekoh da vidim trebu, i kliknem
Koji jad kada Apple mora da problem riješi sa novom verzijom iOS. Kaže prva trilionska kompanija, ali zato ovce šišaju malo je reći..
I ti bi vunu dao da je imas. Al si go krc pa nema sta sisati.
@HakijaCakijaRakija Džaba ti ta konstatacija kad sam imao 2 iPhone-a ranije i uz veliku sreću ih se otarasio jer su bili zaostalo smeće. Doviđenja prijatno ovco..
ovi što nemaju para za ajfon u ekstazi, sad svršavaju i imaju unutarnji mir. 'skandal' s punjenjem baterije novog ajfona im je napunio ego, došo im ko kec na deset i još jednom potvrdio njihova ubjeđenja haha
pa ti ga kupi ovco jedna...
A vidi Donnie-a, pa gdje si forumašu.. hajde što ovde pišeš nebuloze nego i tamo. Ali hajd, dok Apple ima ovce kao ti, biće vune.