Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja samo ovo otvorio vidim butine sjevaju kod ove Milfare
Kod nas je najbrzi sto se naplate tice,samo su toplane Sarajevo brze 31 u mjesecu su svi racuni spremni za sledeci mjesec,ponoci ih ubacuju u sanduce,da ih ujuto 1.mozes naci u 5 sati ujutro svjeze.
Je l' ovo znači da ćemo i mi 2030 imat brzi internet ??? Hoćemo ako dragi Allah Bakira pozove ...
Ma šta ljudima pomaže brži internet kada internet i stvari koji se preuzimaju sami ne valjaju? Ja iako imam dovoljno brz internet meni stalno Windows ažuriranja prave probleme, onda programi onda driveri i onda aplikacije na tabletu i pametnom telefonu.
'ebo brzi internet kakve noge, mama ima! Ja bi ovdje,usporio,ulaganio skroz.
Kod nas je postala kletva da Bog da bio primoran da koristiš Internet BH Telecoma i Moja TV.
Šta je to brzi internet ? Mjera čega, relativnosti ? možemo gledati da li neko ima optiku, ako je riječ o optici, onda nema šanse da je ovo tačno. Ako je pokrivenost 4G mrežeom onda je moguće da je tačno.
Ako nema SWE na ovoj listi onda nije vrijedna papira na kojem je napisana... SWE medju vodecim u svijetu u mobilnim i "obicnim" brzim internetom
U Brčko distriktu brzi internet pojam... ja i dalje na VDSL, da nije smiješno bilo bi tužno, a može i obrnuto. Telemach dostupan samo u užem centru grada, Mtel optički internet isto tako slično, dalja naselja od centra a posebno malo van grada tipa 7km i dalje na telefonskim žicama internet. Kaže 21 vijek. :)
Osim Španije sve ove druge zemlje su minijaturne
najedite se interneta i nek vas isti zagrije ove zime.
Definiraj te brzi Internet!!!
...mogu kad im je ravno i horno. haj brate kopaj mrežu po našim prljugama evo ti ...
Island nije u EU!
Ovo bas i nije pouzdan podatak. Nemaju bas svi brzi internet u EU. Nekad kad imam video call imam osjecaj da je kod nas u BiH brzi internet. Barem ove urbane zone.
Pogledajte povrsinu zemalja na vrhu i sve ce vam biti jasno. Malta ko Malta u Sarajevu :) Na dvije parice se cijela drzava kaci.
Republika Srpska ima veoma dobar internet.