{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Osam čudnih društvenih mreža

13.6.2013. u 21:43
0
6
Osam čudnih društvenih mreža
0
Na internetu postoji nekoliko stotina društvenih mreža. Naravno, najpoznatije su Facebook i Twitter. Ali, ima i onih čudnih, za koje ne biste vjerovali da uopće postoje.
Date my pet je jedna od takvih mreža. Na njoj su osobe koje vole kućne ljubimce. Na ovoj društvenoj mreži možete pronaći sve potrebne informacije o korisnicima, koje ljubimce imaju, šta vole, koga bi voljeli upoznati...

Društvena mreža Farmers Only specijalizirana je za samce koji žive u ruralnim područjima. Na ovoj stranici nalaze se obični ljudi i ne preporučuje se upotreba akademskog jezika i građanskih manira.

"Usamljen sam, ali sam veoma zauzet tokom žetve", piše na jednom od korisničkih profila. Ima više 100.000 članova, a napravljena je prije pet godina.

Mreža Line for Heaven je možda i najbizarnija od svih. Bazirana je na sedmičnom takmičenju u kojem korisnici daju blagoslove jedni drugima. Onaj ko bude imao najviše blagoslova na kraju sedmice, bliže je raju. Cilj ove društevene mreže je prmocija tolerancije među svim religijama.

My Free Implants jedna je od mnogih donatorskih društvenih mreža. Na njoj korisnici objave svoju priču i na taj način prikupljaju donacije za besplatne implantate.

Da li ste znali da postoji društvena mreža za ljubitelje brkova? Upravo ove osobe nalaze se na društvenoj mreži Stache Passions. Stil brkova u ovom slučaju je nebitan, bitno je samo da ih imate.

Sanjali ste neki čudan san i ne znate šta on znači? Korisnici na društvenoj mreži Match a Dream mogu vam pomoći. Možete postaviti pitanja kao anoniman korisnik ukoliko ne želite da vaši prijatelju znaju šta ste protekle noći sanjali. Zanimljivo.

Za one koji vole pletenje, predenje ili tkanje, mreža Ravelry je mjesto zajedničkog okupljanja, dijeljenja savjeta i ideja. Modni dizajneri ovdje mogu ponuditi svoje najnovije kreacije, ali i pomoći onima koji tek ulaze u svijet dizajna.

I ljubitelji franšize Star Trek imaju svoju društvenu stranicu na kojoj iznose mišljenja, ideje, pohvale i kritike...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li biste kupili novu Nokiju 3310?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: