Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma samo izjavite kako je plavi ekran smrti samo jos jedna u nizu fenomenalnih opcija iPhone-a, i probljem rijesen!
prešlo im od windowsa
Previše "otvorenih" windows-a, uzrokuje "prehladu" !!! : ))))))))
lijepi moj htc
Samo da vam kazem "koliko para toliko muzike" iphon je najbolji tel ubjedljivo ovo ostalo je samo jeftina plastika a ovi novinari pricaju gluposti vjerovatno su samo iphon na tv vidjeli
I da kolega mi ima samsung s4 tri puta ga gasi dnevno jer je zakovo zbog nekog sranja ili virusa, kod iphona se to nikad ne desava imam 4 s i nikad nije zaglavio skoro 2 god
to je zbog nacinalizma u BiH :P
Ova se greška obično povezivala sa starijim operativnim sistemima Windows na desktop kompjuterima. Pisete gluposti. Moze se desiti i na Win 8, recimo zbog IRQ conflict ili sl.
Pa koji su ovi klitorix-ovci hejteri applea da ne povjerujes...
hahaha da nisu iz microsofta im sta pomagali :D
Svi su svjesni da je Iphone odavno propao, i opet ga ljudi kupuju na silu i pored toliko problema.
Nemas ti pojma o telefonima.
molim te samo mi kazi koja je razlika izmedju Iphone 3g, 3gs, 4, 4s i Iphone 5. Pozadina ista, ikone iste, isti problem sa baterijom. Imao sam Iphone 3g.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lumia je nekako najbrža, dobra je grafika i sve, jednostavno su predobri telefoni...brzi, jeste da ima par nedostataka kao ne možeš podesiti svoju pjesmu koju želiš kao zvono,fotografiju na zaslon ali sve ostalo je okej
Slazem se, a vala mi je veoma glupo birati telefon na osnovu veceg app trzista i sire personalizacije. To su u biti jedine prednosti ova dva sistema nad WP 7.5/8.
Na Lumiji 920 se zeljena pjesma tako postavlja kao zvono time sto se ako imas mp3 pretvoris u WMA format i stavis taj fajl na telefon u folder Ringtones. Za starije verzije operativnog sistema i skromnije lumije ne znam da li se moze postici na isti nacin ali vrijedi pokusati. Pozdrav Windows platformasima ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Lumia for life :D