Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"...najveći broj korisnika otpada na BH Telecom, operatera čije usluge koristi gotovo polovina svih korisnika GSM usluga. Nešto manji udio ima M:tel, sa oko 44% što prepaid, što postpaid korisnika, dok je udio Eroneta među korisnicima najmanji – oko 16% korisnika...\" ko li je njima ove procente računao?? ako m:tel ima 44%, a eronet 16% to je ukupno 60%. dakle onda bh telecomu pripada 40% što baš i nije polovina, a niti je najveći broj korisnika
Promijenio sam dosta razlicitih marki telefona... i vala, iskreno, ne vidim fakat zasto je Nokia po nekima \"bolja\" od ostalih... jest dobra, ali nista posebno. IPhone je strava od telefona (imao ga, tako da znam sta govorim), ali tesko da kod nas moze biti najpopularniji, posto je vecini korisnika ipak poprilicna gnjavaza rukovati sa touchscreenom i kucati poruke po ekranu umjesto po tastaturi (a posebno starijim ljudima).
Ma Nokia vala...dosadila je skroz. A nije sporno da je iPhone nesto zaista posebno (pa samo kao igraca platforma je konkurentan ostalima na tom polju) a kamoli dodatno kao telefon, jedino ostaje pitanje legalne podrske za njega u B&H i dok se tu stvari ne poprave uvijek ce biti raznih kontra argumenata. Sa novim OS3 sve bitne mane su mu sredjene i skoro pa da mu se nece imati apsolutno nista ozbiljnije zamjeriti, sem bolje kamere.
Noki jea ubjedljivo najbolji mobitel...jedino je HTC bolji...
@iphone 16.03.2009. u 21:07 balavac obrsi sline. ne prdi. aj ba liku ako imas sta pametno napisati sto ce drugi nauciti ili saznati onda ostavi komentar, a to sto si ti napisao to je ne potrebno.... (nidje veze od lika)
balavac obrsi sline. ne prdi.
Iphone ce ovo sve pregaziti, zapamtite moje rijeci, nokia jeste gigant u europi, al pitajte se ko je u americi glavni :) a svi znamo da europa imitra amerikance :) nokia ima zanimljive modele, al nista novo nije izdala u roku godinu dana, sve na isti kalup samo oblik maske drugaciji, apple firma je izdala tek drugi model svoj, zamislite nakon 30 modela kakav ce biti ihpone onda :) pozz
SE konza!!!
imas tu dio korisnika koji koriste vise operatera, pa je valjda i to uracunato. zbog toga i prelazi kad se sve sabere 100% pozz ;)
gdje ste matematicari, 100% - 44% (Mtel) + 16% (Eronet) = 40% gdje su ove lole isle u osnovnu
moje misljenje je da je nokia dobar tel.
cuj ne znaju zasto, pa nokia je najprodavanija u svijetu.
@bosanac u potpunosti se slazem! Golf i Nokia..ne zanju zasto...ali eto tako...\"najbolji su\" ;)
kako vam se dalo pisati sve ovo.
Isto kao i golf, nije to nikakva mjera kvaliteta, nego bosanski mentalitet \'NEK JE ISTI K\'O U KOMŠE\' hahahaha Sony ericcsonj e za mene puno bolji:)