Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi GB pa mAh pa MP....sve tu negdje za navodne perjanice. Niko da izađe sa jačom baterijom ili nečim revolucionarnim. Ovi senzori kao šarenica oka i sl. još nedovršeno.
@antibiotik ima onaj energizer sa 16.000 mah
Ma sta je ovo braco mila svi navalili kopirat iphone x, ne mozes vise izabrat telefona i onda kazu samsungu nesto
Da izvini svijet, poserem vam se na vase silovanje maternjeg jezika. Flagship sebi u glavu nepismeni skorojevici.
svi zele da budu iphone :))
Snapdragon 840? Ajd provjerite malo...
u naslovu "...dok su velike kompanije poput Samsunga, Asusa i Sonyja..." nedostaje vam dragi novinari Nokia koja je razvalila ove godine sajam sa modelom Sirocco...
Ako se pitate sto je samsung na prvom mjestu, pogledajte samo dizajn.
Ja ne znam sta ovi kontaju da ako prekopiraju dizajn iphona x da ce biti uspjesniji, ljudi iphone je strasan telefon al mu je dizajn totalni promasaj, mislim da samsung sa s8 i s9 ima najljepsi dizajn ikada i nemora imate najbolje performanse a ima i to da bi se prodao.
Cijenim ove LG G serije .... 2 i 6 se pokazala vrlo kvalitetan ( konfiguracija i kvalitet materijala) ... telefon. Kod ove sedmice mi samo smeta ovo na vrhu ekrana ko Iphone X ... Ne znam kakva im je to furka na dipley-u. Trebaju uvesti i mini verziju za one koje hoce iste karakteristike ali manji ekran npr 4.7" ... sto meni prestavlja idealna velicina za mobitel i ne smeta u torbici kad se stavi.
LG će ove godine da profitira strašno sa svojim P-Oled ekranima koji će se ugrađivati u ovogodišnje Apple perjanice tako da im je malo i svejedno oko njihovih flagship telefona. Mada LG je napravio očajan posao sa ekranima na Pixelima prošle godine. Samsung-Apple saradnja oko ekrana na IP X je bila puni pogodak i ne znam zašto Apple eksperimentiše kada Samsung je neprikosnoven u Oled tehnologijama.
zubić
LG je trenutno najbolji u nekim drugim segmentima, a od G4 prave lose flagshipove i baš je prava šteta. Volio bih da se vrate na staru slavu jer su bili zaista dobri telefoni.
Ima tu dobrih telefona i poslije G4 samo pogledaj LG V serija telefona. Bolja ponuda nego njihova G serija.