Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj FB i pretjeruje malo, hoce da zna ko mi je rodbina? E hoce ali malo morgen, ne koristim ga vise jer fakat stavljaju ruke tamo gdje im nije mjesto. Svaki dan mi pitaju i preporucuju moju rodbinu a ja njima na to FU :)
@Tuzlak Možda bi to i bilo moguće da Facebook u svojim originalnim stavkama nema stvaku kojom osigurava zadržavanje svih informacija u toku članstva na mreži. Skem mrtvi.
Jah glupog naroda. Pa nek izbrise svoj profil i odma mu nije ugrozena privatnost!!
Hehe, commi jarane, hvala na ideji, vec sam rezervisao domenu www.mahalabook.com :))) ima da bude glavna na balkanu :D
Zynga Poker Generator v 0.3 http://www.speedyshare.com/files/19848336/Zynga_Poker_Generator_v0.3.rar ... pomocu kojega vase cipove na Zynga pokeru nije vise moguce gubiti. Radi samo na facebooku (ne hi5 i myspace) i podrzava samo Mozilla Firefox. Preporucujemo da prvo skenirate antivirusnim programom, ukoliko sumljate da sadrzi nesto takvo.! Uputstvo je u folderu.