Riješen spor Microsofta i EU
0
Korisnici od sada mogu sami birati web preglednike
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Loyd jarancino, ne moze biti \"vise monopolista\".....hhahaha, malo se relaksiraj prije pisanja :)
A to kao do sada korisnici nisu mogli birati koji ce web browser koristiti?Ma daj...
Za Lloyd. CEMO, CETE... pise se zajedno.
je li ovo google translator prevodio \"će ekran za opciju ažuriranja web preglednika biti dostupan za period od pet godina, a korisnicima će se ponuditi \"ekran za izbor pretraživača\"
Nakon sto je odbio, preko svojih kolega u krajnje k0rumpiranoj birokratiji EU, su udarali penale po par stotina miliona €, sve dok Microsoft nije pristao da javno spekulise o kupovini Yahooa i time omogucio pomenutim dionicarima da se oslobode dionica po visestruko povecanoj cijeni...
Ono sto se zapravo desilo je da su Amerikanci trazili od Bill Gatesa da spekulise sa kupovinom Yahooa koji je tonuo brzo, a jeevrejska i republikanska opcija u Americi su bili vecinski vlasnici tog pretrazivaca.
Wao, bas imamo koristi od toga? Microsoft je bio monopolista sto se tice browsera, ali je bio besplatan, sad imamo isto tako vise monopolista besplatnih, a za pet sest godina ce mo imati vise monopolista ciji browseri nece biti besplatni.