Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spasit? Sexy prevod.
Snipping tool lako ce to zaobici
Sranje u dugimim bojama.
* duginim
MA NEĆU BOLAN DA STITIM NIŠTA, NAJJAČI SU MI ONI ZAKLJUČANI PROFILI, NIŠTA IM NE VIDIŠ KO DA SU U PITANJU EMINEM i DZEJ LO IZ ČEKRČIĆA!!!!!!!!!HEBO TE PROFIL!!!!
Ja sam mislio da je Facebook alat za komunikaciju i pronalazak novih ljudi, prijatelja sa kojima mozda djelimo interesovanja i sa kojima mozemo slobodno komunicirati. To je nekada i bilo tako. Sada, izgleda da su svi postali paranoicni na Internetu, pa da bi odgovorile na to, kompanije uvode besmilene mjere. Od Facebook-a i ostalih slicnih mreza se prave tvrdjave, sto onemogucuje slobodnu komunikaciju medju korisnicima, a samim tim se gubi i svrha drustvenih mreza.
Facebook je platforma za oglašavanje, pomoću koje dioničari Facebook-a svake godine zarađuju milijarde dolara. Dok u isto vrijeme regularni korisnici nisu ni svjesni toga.
WOOW