Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosanski iPhone ! Hocemo para !!!
autohtoni bosanski band
I sto oni na kraju nisu dosli u kriterion a trebali su?
Ah ta dijaspora...
Omar Rodríguez-López (gitara, back vokali) i Deantoni Parks (bubnjevi, klavijature), zajedno sa pjevačicom benda Le Butcherettes Teri Gender Bender i Nicci Kasper (klavijature). ja ba, sve bosanac do bosanca.ne bi bilo zgoreg prvo procitati tekst pa "opalit" po dijaspori (sto isto tako nema opravdanja)
Prije par godina je jedan od clanova benda, ne znam sad tacno koji, je bio u posjeti jednom nasem gradu, da l' Mostar ili neki drugi ne znam sad i zadivila ga je nasa zemlja i tako su po nama dali ime bendu.
Band DA - iPhone NE
Ostav' se racunara, nisi drva iscjep'o!
@rootman, grijem se na naftu, a racunara se ne mogu ostav't jer mi je to zanimanje. Tebi ocigledno nije ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)