Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najezio sam se bukvalno, ovo je za mene napredak kao kad je čovjek otkrio vatru. Fantastično!
Mene jeza prodje kad se sjetim kako su Nas drzali u strahu i neizvjesnosti za vrijeme pLandemije, kao rade na pelcu, kad stvarno dodje pelc za 6 mjeseci, ekspresno, siguran i efikasan, ruku na srce, slagali nisu. Kad neki dan ona Ms Derovic imunoonkologinja izleti da pelc nije napravljen za vrijeme pLandemije, nego mnogo ranije,, 2002., 2003.. Sto i jeste logicno, vise se uklapa u BIZNIS PLAN! Nisu ni oni BUDALE!
Imati privatni biznis, a ne planirati, ravno je bankrotu! Pelc koji smo primili, prouzrokovat ce maligne bolesti siroke lepeze, e sad, ne biti spreman da ljudima pruzis ruku 'SPASA' kada im 'gori' bilo bi kamenog srca! Ipak su to savjesni gradjani, bake i deke, fini ljudi koji jos vjeruju u ljudskost, obmanuti prefinjenom gestikulacijom, kravatom, odijelom, a sve GO OLOS i SEOSKE VARALICE, Zlo i Naopako!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Baš me zanima hoće li ovi antivakseri je primiti ako bude dobra i rak liječila a oni ga dobiju
To je pitanje slobodne volje. Ako neko odluci da primi ovu vakcinu primice je zato sto on to zeli a ne zato sto ga neko tjera na to
Na takvim ih treba i testirat umjesto na misevima, mada si vec primio koju dozu protiv virusa malo jaceg od kisele, treba te ispratit koju godinu ..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
trajati godinama i milionima dolara... A za koronu za mjesec, ispitivanje i proizvodnja
Lijek ima i bio je uvijek samo smo mi siromasni
Evo i mi u Novartisu radimo na tableti protiv raka pljuca. Isto je jako obecavajuca, izlazi 2028, a sa njom poceli 2016. Zivi bili pa vidjeli.
Opet ce to nasi stručnjaci odnosno antivakseri odbiti i onda ce optuživati doktore kako njima i njihovoj djeci nisu htjeli pomoći . Kao i danas
welcome in germany svakodnevnica tamo
Ovo je mali korak za COVJEKA, ali veliki za HOLLYWOOD, ovaj COVJECANSTVO. GLedam kroz ovaj teleskop, zastava kao da je juce 'pobodena'!
dokle se doslo u pronalazenju vakcine protiv gluposti, pitam za zemljake.
Jos jedan od antivaksera, hoce reci da smo dzaba cekali u SCCu da primimo dozu GENSKE terapije u tako prijatnom ambijentu, ambijentu relaksirajuce glazbe i ambijentalnih svjetala!
Ovaj doktor i slični su pravi junaci a ne Ronaldo Messi i ostali neobrazovani cirkusanti!!
Ma nemoze me niko ubjediti da nepostoji ljek protiv raka.Uz danasnju tehnologiju i tolike mogucnosti mora da bude pronadzen ljek.Samo je pitanje koliko je to u interesu velikih farmaceuta.Jer mnogo se para trosi na ljecenje raka i vecinom se zavrsi tragicno.
Tebe, cini mi se, niko nije mogao ubijediti da ides na casove bosanskog
a jesi čuo za steve jobs? to je lik koji je osnovao firmu apple koja radi iphone, pogodi šta uzmi je od raka, što onda on ne živi još?
vrlo lahko bi se rak mogao iskorijeniti kada bi sve proizvodjace hrane kaznili zestoko,kupis sok od jabuke on jedino sliku jabuke ima ili bilo koji drugi proizvod a sad su na veliko poceli i sjemena da modifikiju tako sve dok je biznis ispred zdravlja nema nista od carobnog stapica,ne mozes se hraniti citav zivot lose i onda primis bocku i kao siguran si,ustvari moze u bajkama je uvijek moglo
Navali narode! Jos malo pa nastalo... Dok ne postane obavezno...
E za ovo treba da se radujemo!
Dobro je dok naucnici pokusavaju naci lijek. Kod nas se ona Sabina Silajdzic bori da se opet otvore instituti pri univerzitetima ,a pojedinci bi da je smjene sa fakulteta jer nece da priznaju da su nacionalne stranke izazvale rat u BiH.
Ko misli da je nevjerovatno to je lično mišljenje tako da bez veze ne lupetamo