Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Većinu zasluga za to što su djeca iz KS najbolja na entitetskom i državnom nivou pripadaju Udruženju matematičara KS koji sa djecom rade u Školi matematike. Bivši olimpijci Admir, Adisa, Amar i drugi svakog vikenda rade sa najvećim talentima.
Da li je do kadra ili do djece?
I jedno i drugo. 2 gimnazija je matematicka gimnazija i uvijek je bila poznata po visokim standardima za primanje djece. Ne moze svako tu uletit. I onda kad proberu najbolje rade sa njima kontinuirano.
imas djecu koja znaju trcat i djecu koja znaju matematiku. ovu skolu preferiraju oni koji znaju matematiku i ostvaruju dobre rezultate iz matematike. al meni je draze kad dijete zna trcat pa makar imo 3 iz matematike nego da ne zna hodat a ide na evropsko iz matematike
Druga ima veoma kvalitetan kadar. Svaka čast, baš mi je drago da ima ovakve djece i samo tako nastavite!
Bravo, ponos BiH
Cestitke velike, bravo omladino!
Čestitke i drago mi je sto su ih poimenično naveli, da malo čujemo imena i onih koji nisu cace, mace, infuenseri/ce itd.