Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko ovdje koga guzi? Svi objekti (zakoni fizike) se kreci istom brzinom i u istom smjeru. Ne moze doci do sudara nikako. Mislim da je sef NASA-e izritiran cinjenicom da druge nacije svijeta polako dostizu nivo Amerike.
Poturaju nam priču o "svemirskom" otpadu a ustvari cilj je da nas održe u ubjeđenju da su oni gore i da je Zemlja lopta. Ne primajte se na ovo. Zemlja je Ravna i stacionirana sa nebeskom kupolom iznad ukrašenom zvijezdama. Suncem i Mjesecom koji služe nama da bismo imali dan i noć.
Vjerovatno imas samo osnovnu skolu i to u nekoj vukojebini
gluopani nisu planirali kad ce rusiti satelit,nego samo da pokazu da imaju tehnologiju!
Cemu i sta prijeti 🤣
Posaljite jednog cigana u orbitu da pokupi svo to "železo" :P
Ovo nije prava slika već kompjuterski cgi.
I sad su poceli zagadjivati i svemir