Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Homo Bosniakus je ugrožena vrsta.
Pravi lik!
Taman dok ovi nasi sve pokradu i ojade, nece se više moći živjeti
Odrastao sam gledajuci tada opstanak i koliko maste i znanja mi je pokazao,koliko toga otkrio ovaj gospodin. I dan danas je uzitak gledati i slusati ga. Hvala mu na svemu i hvala Đeli Hadziselimoivcu sto ga je uporno odabirao! A vi gledajte farme i ostale gluposti
People govorim o vremenu kada sam ima 9 god ali glasa se sjecam njegovog, e mozda nije opstanak, ali mislim da me shvatas da je po cesto bilo dobrih dokumentaraca. Zadnje sam gledao BBC serijal planet earth2 i kao i prvi dio facinantno jeiza preporuciti.
@KlixConnectingPeople Bile su dvije njegove serije u YU prikazane. Prva je bila "Život na Zemlji", gdje su živa bića pominjana po sistematici i evoluciji (emisija o mekušcima, insektima, ribama, vodozemcima, gmizavcima, pticama, sisarima i zadnja o čovjeku). Druga je bila Živa Zemlja, gdje su prikazivane razne živone zajednice (more, rijeka, džungla, tundra itd.)
Davno je on objasnio previse nas ima a nismo cemu, smetamo normalnim zivotinjama.
BBC mora snimiti jednu emisiju i uporediti sa ovim zivotinjama i izumiranje naroda na prostoru balkana za koji su odgovorne tri fundamentalne stranke.