Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako sad ovo "na niskom nivou je i koristenje temeljne komunikacijske tehnologije - telefona"??? pa normala da niko ne koristi telefon kad svaki levat ima debilni. sto ce nam telefoni?
Sjeca li se iko Vogona iz Vodica kroz galaksiju za autostopere...prava analogija
Cigo luis imasli kasiku , ja serem a ti prijatno .......
Sijamija je potpuno u pravu.... za lepog: Koji kurac da sparamo kad se stvarno ne isplati.Ja sam upravo razmisljao da prekinem ugovor sa jebenim bihnet-om a osim toga trebali bi svi tako da uradite pa bi vidjeli da bi ovi supci spustili cjene kad bi vidjeli da nema korisnika! mozda i nisam u pravu ali je ipak dobar prijedlog.
ma lazu ba, vidis kolko je komentara???!!! ps. big, dijete, ne seri vise matere ti!
Pa mora biti tako kada su cijene BHTelecoma show,plate su jos veci show i daj Boze da u dogledno vrijeme ne budemo i gladni. Mozda je neko vec gledao izvjestaj o poslovanju JP BH Telecom-a i vidio njihovu dobit za 2003 godinu. Posle sve bude jasno.Al' takvi smo mi daj meni a ko j**e njega.
Ide nabolje samo polahko, tiha voda bregove valja, Pazite molimvas na medjusobno postovanje i uvazavanje, na namaje sadevo veliki zadatak da nove pristalice na internetu daih uvedemo u sistem svacanja , postovanja , uvazavanja, izrazavanja. Nek ovi 4,5 % pokaze pozitivne nastupe , pozitivne stvari , pa vjerovatno poslije nekoliko godina bicete ponosni daste dali jedan veliki doprinos na izgradnji nivo kulture izrazavanja ponasanja, prezentovanja. Hvalavam svima na pozitivnom ucestovanju.
Bice bolje!!! Okolne zemlje nije niko bombardovao ni palio, a nas su Srbi i Hrvati opustosili i sad nam naturaju preko domacih glupaka da smo seljaci i ovakvi i onakvi a bolji smo al sta ces kad kod nas svaka generacija krece iz pocetka jer nam neko od od komsija "koji su kulturni i obrazovani" sve pokrade i opljacka.
JA SAM GLADAN STA CE MI INTERNET...
Hajde raja,sparajte pare,pa se prikljucite na internet.Ne bi bilo u redu da smo i u ovoj kategoriji na zadnjem mjestu....
MA HAJ JEBO INTERNET...
"to znaci da 95,5 % likova ne cita ovaj tekst finta | 25/06/2004 01:47:38" Najjaci komentar ovdje
EURO, BOGAMI OD ODMORA SLABO DA CHE ISHTA BITI, ... OSTALO DOBRO IZGLEDA. I TEBI TAKODJER SVE NAJBOLJE.
Blago ti je triling-mafiji na celu drzave, Tihicu,Paravcu i Covicu. Sto nepismenija nacija to bolje. Sto manje info, to bolje. Sto vise seljaka,to bolje.
Hajde Osmane fino, sve najbolje , puno posla ,uspjeha i naravno odmora.. Pozdrav Euro