Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada bi se proizvela besplatna energija novac ne bi imao smisla. Psihopate, vlasnici velikih korporacija bi bili u corsokaku. Nebi bilo ratova. Zivot na zemlji bi zaista bio puno zanimljiviji.
nije besplatna,čista je :)
I kad dodju na prag otkrića te ultimativne energije, moćnici će to sabotirat. Jer dokle god živimo u svijetu kapitalizma i žudnjom za monopolom, konceptu ultimativne energije se neće dozvoliti da ugleda svjetlo dana. Jer gdje je zarada ako taj koncept zaživi?
Jesi glup ili sta? Mislis da ce fuzijska energija biti besplatna, da se milijarde tih istih mocnika ulazu bezveze? Ko god napravi funkcionalan i profitabilan fuzijski reaktor zaradit ce trilione dolara. Bit ce najveca svjetska kompanija za narednih 100-200 godina.
da li je fetva izdata za ovo
Jedna se krezzuba gorila popela na vrh onog nebodera na Koševu da gleda 'vječiti' derbi. Ništa joj ne bi jasno. Igra rastrgana i nepovezana, puna prekida i grešaka, igrači niti znaju dodati niti primiti loptu... 'Orde i Monijoci se poredali na dva kraja i pjevaju svoje blentave pjesme, dernjaju se besmisleno, krevelje se i viču 'aleee'... Rezultat i dalje 0-0. I skuži gorila da je stvar ništavna i odskakuče za Firencu da upiše baletnu akademiju. 🦍🩰
Onda nas čeka kaos zbog toga tko će upravljati ovim resursom.
...i konačno Rusiju baciti na prokleta koljena!
Naucnici su mahniti ako ovo smisle. Pa maloprije bilo Lebron James zaradio milijardu dolara. A ovi rade na fuziji za garibluk. Da su pametni rekli bi nek vam Lebron svijetli
Dok na Zapadu rade punom parom da bi imali i u budućnosti prednosti od sviju ostalih istočno od Elbe čekaju da paradajz usije. Pa kad nakon Energo Revolucije koja se sad pred nama odvija opet budu prvi kao sto su nakon Industrijske i IT revolucije Istok će ih opet optuživati da imaju blagostanje radi pljačke, robova itd.....
u Teslinim papirima ima boljih riješenja. Ali šta sa nafto kartelom.Ja to neču doživiti ali doći če da kad če biti dovoljno izvući antenu na autu i otići negdje.
Ukini kvake alahati, za svoje dobro
Međutim, postoje znakovi napretkaZnakovi su meni znak da bih mogao platiti kaznu.
To bi bilo rješenje za čovječanstvo, koje je sada u ćorsokaku