Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a davno je rečeno daje čovjek sastavljen proporcionalno svemu onome čega ima u priridi
a sto li to meni ne nastane slucajno jedan Samsung galaxy 6, I ujutro kad ustanem da me ceka passat 8 pred kucom, Eto skroman sam, ne trazim puno, Ali hocu odgovor zasto to necu dobiti...?
Zato sto pasat nije bioloski organizam i niko nije rekao da se aparati razvijaju sami od sebe. Znamo da su oni proizvod ljudi. Ne znam zasto bi uopste ocekivao da ti se samo tako pojavi Passat.
aha, de mi kazi sta je slozenije jedan passat ili npr. jedna mikroskopska ljudska celija??
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Ma prije nije apsolutno nista postojalo. I odjednom je tome "Nista" valjda dodijalo da bude nista i odlucilo je da se nesto pocne desavat. I tako postade "Nesto", da bi se nakon toga iz tog necega kroz milione i milione godina razvilo jos mnogo stosta, da bi na kraju nastali ljudi sposobni da donesu jedan ovakav zakljucak...
Ma debili, ne mozes ljudima dokazati da je logicnije da je prvo iz nicega nastao Bog, pa mu onda bilo dosadno i stvorio ljude da bi odozgo mogao gledati sta se desava na Zemlji.
Konstrukcija rečenice "Nastao Bog" je nemoguća. Ako je nastao onda nije Bog, ako je Bog onda nemože nastati jer je oduvijek, zauvijek, svemočan itd itd... savršen jednostavno. Ili možda misliš na nekog kratkotrajnog boga... Poenta je da iz ničega nemože nastati ništa pa čak ni Bog. Eh sad jeli prije bilo apsolutno ništa ili je nešto oduvijek bilo to je drugi par čarapa i o tome nebih raspravljao nisam dovoljno pametan za takve stvari.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sve je nastalo slučajno... haha los vic majke mi.... ko je studirao prirodne nauke shvatit ce da u prirodi nema nista ama baš ništa slučajno... ovo slučajno je samo da se nahrani ego jer ne znaju odgovoriti na realna pitanja... ako već Braniš neku tezu kažeš ako si imalo ozbiljan naučnik trenutno ne posjedujemo znanja i tehnologiju da od govorimo na pitanja nadamo se da će budućnost donijeti odgovor ali jok braco valja priznati da ne znaš koji su to idioti.....
Je li ovo spomenuto u Kur'anu ili u hadisima?
@russell Nije prijatelju ali ga i ovi mogu kenjat. Život nije slučajnost a moje kenjanje je da je sjeme života došlo sa drugog mjesta u Vasioni panspermijom. Život nije odlika Zemlje niti je sigurno Zemlja jedina planeta koja sadrži živa bića.
Gringo jesi li čuo za izreku "k'o da ga je babo pjan pravio"?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)