Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitam naučnicima iz NJemačke i Zemaljskog muzeja!
Ima svega kod nas samo mi to nevidimo i necjenimo u BiH
Naslov izumro prije 100 godina. U tekstu...pronađen 1937. godine. Novije opažanje iz 1982. godine ... Novinarstvo velika nula.
ja samo znam da focaci nece nikad izumrijeti...
Poštanska markica za Mrazovca. 🤣
Naucnici ili znanstvenici otkrivaju nove planete, mozda da gravitacija nije standardna u cijelom svemiru ili da fuzija ovisi o modelu elementa ili da se morsko dno zagrijava vise nego sto je predvideno zbog nestajanja algi. A leptir moze biti pronaden ziv iako se smatrao izumrlim. Ali OTKRITI leptira. Mozda je bio pokriven???
Sad ce tek izumrijet kad spodobe shvate koliko je vrijedan pa ga krenu lovit i orodavat zainteresiranim za kućne kolekcije
Nije nesto, samo se sakrijo.
Mnogo cega BiH ima za sto se ne zna.
Uh...sad mi je lakse kad znam da nije izumrla jos jedna vrsta..
cpbin
Mi ni naše leptire ne možemo da otkrijemo Njemci nam otkrivaju. I hocemo u Evropsku uniju. A 80 % ljudi išlo kod Turabija.
Hahahaha....dobro iščupa tog ublehaša...hahahah, popravio si mi vikend. Treba ga zaposlit u kokakoli da im sredi vodu
Kako onaj međed u banjaluci jos nije izumro
Jbt lepir
Sretan li smo narod. Dodik na aparatima.