Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi i onako ne znamo cijeniti ništa što vrijedi . Kakve prirodne ljepote i vrijednost,i puno je važnije obezbjediti sebi sramotno visoka primanja. Oni treba da uživaju, da su njihova djeca obezbjeđena da oni voze autine, naravno na tuđi odnosno naš račun, da besplatno pričaju,troše i putuju kamo god požele. Briga nijh za sve osim nabrojanog Pardon briga broj jedan je naravno zadržati fotelju, a pećina MA ŠTA SE TO NJIH TIČE!!!
Samo crna hronika, pa dokle vise, sto nisam bogat pa bi ja ovaj turizam malo pogurao.... Majku im ministarsku, sve seru nezaposlenost, nema se pa traze od MMF pare a da malo porade na turizmu masa ljudi bi se zaposlila.... Pu gdje ja zivim, nek oni sebi sredjuju stanove, umobolna stoka...