Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PLOT TWIST- izlijeci ti HIV, zarazi te kravljim ludilom
da nije krave i konja ne bi danasnje civilizacije ni bilo, a takode ni ustipaka s kajmakom...
Baš tako, ja svako jutro na svom doratu projašem kroz naše selo Vukojebine slasno mljackajući uštipke s kajmakom.
Krave su divne životinje. Ljudi su ogavna stvorenja, paraziti koji uništavaju sredinu koja ih hrani.
deder vodite ove volove i krave iz torova, a pogotovo one iz "glavne štale", ne doprinode nečemu, pa makar i u burek i hamburger
evo posla za indijce... :D
Ovakve vijesti su pravi mamac za glupave komentare I komične pokušaje....
Pa nije lijek vec vakcina. Vakcina sprijecava nastanak bolesti, a lijek lijeci bolesnr
Sveta bicha Indije.
Sad ce pederi navaliti po bikovima odnosno kravama
booosnjaci su vec navalili
kad nestane narkomanije i nastranosti nestat ce i toga. ne mozes traziti odgovor u ponasanju organizma zivotinja koje zive u skladu sa prirodom i primjenjivati rezultate na covjeku koji ne zivi u skladu sa prirodom.
Čak si i ti u skladu s prirodom. Nisi uspjeh prirode ni po kojem kriteriju, ali si ipak prirodno glup.
@Hipoteza pa sta da ti kazem, takve primitivce ovdje vidimo stalno, neko iznese tvrdnju onda se neki hajvan poput tebe nakaci i samo vrijeđa. ulicom kad se kreces sigurno ides sporednim dijelovima grada i bojis se vlastite sjene.ovako da ti se najebem stare ne vrijedi i nema smisla.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Alaj će se bjelokapići obradovati. Sad imaju i naučni razlog što napastvuju krave. Još da him ko hoće šta i za kobile izmislit'... Bili bi sretni ko Nova Godina