Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad se jednom probudimo i vidimo da je ovo bio san eco noći
ne dirajte Kinu...jebacee nas sve
Sitting on a white cloud. In the rain a light is the present to call the desire and a beautiful dreamland: I see in the darkness a luminous star... Francesco Sinibaldi
Samo jedna stvar nije ovdje jasna ili napisana, KO proizvodi ZABRANJENU supstancu CFC-11?????
kinezi su virus , unistavaju prirodne resurse i planetu
Ne nego su Kinezi virus koji unistavaju Ameriku i Evropu jer imaju jacu ekonomiju, vise stanivnistva, za koju godinu ce imati i jacu vojnu industriju itd. To je ono sto Americi smeta i protiv cega se oni bore.
I kod nas cvjetaju fabrike stiropora pa se niko ne pometa hahaha
A ko biva Amerika cuva ozonski omotac.
puc Trump ma Kinu puc puc :)
dok su ameri i englezi sticali bogatstva na industriji niko nije pitao za zagadjenja, prava radnika, zivotnog standarda. sada kada se bude nove nacije sve je problem, odjednom se dize svijest o zagadjenjima i losim radnim uvjetima
izvini i oni su sada imali vise vremena da se obogate i razviju.. sad je i njima red da se poprave. i oni imaju odgovornost za one drzave koje se jos nisu razvile.
kineski proizvodi su smece
Skoro sve su Kineski proizvodi, vecina hardwarea se proizvodi u Kini, samo je pitanje kvalitete u odnosu na cijenu - ako kupis nesto za male pare, naravno da kvalitet nece biti dobar.
Ko ti to ispriča, pogledaj gdje se pravi, samsung, ifone, laptopi itd. Sve kina, imaš izbor kvaliteta, koliko para toliko muzike.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da je barem to što proizvode kvalitetno. Ovako držaba uništavaju atmosferu i prodaju nekvalitetno i otrovno smeće...
tako je. unistili su svjetsku ekonomiju svojim smecem a sad i atmosferu.
a da uvedu sankcije kini ne smiju, previse su jaki. na zalost u svijetu jos uvijek vrijedi pravilo ko ima vece misice...
Ako ima dobrog u losem onda je to da su Kinezi poceli kvalitetno graditi...
@ZutiMacorIzCrneVrece jasta su.. pogledaj malo bolje
te kineze treba kastrirat
@Regulator1 pa oni su i podigli Kinu