Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postoje teorije da jedan narod ima poremecaj licnosti jedan od tri 1/3.Nikako da skontam koji...
To sto je opisano u clanku nije poremecaj licnosti. Opsesivno- kompulzivni poremecaj nije poremecaj licnosit, nego oboljene kao strah i depresija. To je nesto sto se moze prevazici u poprilicno kraktom vremenu, dok je kod poremecaja licnosti kao sto su dijagnoze borderline i dependencija, sama struktura licnosti pogresno razvijena i treba mnogogodisnje lijecenje da bi se poboljsalo stanje. Molim vas ne sirite ovdje pogresne informacije. Po vasem 20% ljudi ima pravo ozbiljne poremecaje, dok to u stvarnosti ima 4-5% ljudi.
uh, izgleda da imam neki poremecaj... svaku vecer provjerim jesam li zakljucala vrata 8-)
Mi nemao problema s drogama i alkoholom, ali problemi nastaju kada toga nema =)
Kod nas je problem što mislimo da smo potpuno normalni.
Ma kod nas je odnos 5/5! :)
ma ima toga i kod nas sigurno, mozda isto kao kod amera, ali mi o tome ne pricamo ili ne smatramo to problemom. kad se ne govori o tome, ko da ga i nema...sve do jednom
imaju ameri poremećaj sebe. da sebe uštimaju i drugo sve bi im bolje klapalo. samo u SAD može biti više psihologa nego pekara. doduše, BIH sa svojim vidovnjacima i hodžama pretenduje na takav raspored snaga. postoji li neko koga su izliječili vidovnjaci i hodže?