Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledaj samo gdje se edukovala, sa kakvim centrima ima saradnju. Ovakve i slicne njoj se trebaju promovisati sto vise to bolje a ne pisati nam sta je Baka Prasic kupio djevojci za rodjendan. Ziva bila i zelim ti svu srecu u nastavku karijere samo da te ovi nasi klosari ne primoraju da nas napustis.
Kad smo kod GENETKE, komsiluk i porodica VJEROVASE Nasem uvazenom GENETICARU i NARDI Dr ILL GATESU, covjeku prefinjene gestikulacije i prevarantskog pedigrea! Komsiluk i porodicu DESETKOVAO mi nadasve SIGURNOM i EFEKTIVNOM Genskom mRNA terapijom. On je Nasa HAMSHA s fejsa! Ne tako MLAD, a ODVAZAN Nas NADRI Dr ILL GATES!
Kako je lijepo vidjeti ovako mladu i uspjesnu zenu. Mozda jos ima nade za nas. E ovo je clanak.
Sveprisutno clanci o ONKOLOGIJI i KARCINOMIMA! Iznenadjujuce nije kada imamo TURBO KANCERE u porastu nakon PELCOVANJA kako ODVAZNA Zorlak kaze - JEDNOSTAVNIH ljudi, poznatijih kao PJESADIJA! Ili narodski receno - Kada DZELAT dodje i donese ti CVIJECE! Sad ce da Vas lijece Vase nepromisljenosti, brzine i vjerovanja NAUCI, uzrokovane MANIPULACIJOM, STRAHOM i UCJENAMA! Zivio VAZELIN!
Da sam geneticar pokušao bi pronaći koji to gen Srbina čini genocidim, i onda bi ih pokušao genetski modifikovati. To bi bilo za Nobela.
Čekaj čekaj, je li se udala, ima li ljubavnika i barem 4 djece (ne moraju biti sa istim) i kupuje li šta u Bingu i na Instagramu. To su vijesti koje zanimaju prosječnu bosansku mladost...
Ovakve djevojke i zene treba promovisati i "reklamirati", a ne one q-rave sa Pinkova, Zvezdi Granda, Expressa i sl. idiotlukka, šljama i kiča! Da imalo narod prodiše i dođe sebi. Ovoj djevojci svaka čast! Respect!
Uspješna goraždanka. Svaka ti čast.
Samo u BiH možeš biti naučnik, a da se naukom ne baviš. Voljeti nauku i baviti se naukom, dva su pojma različita. Djevojka ne postoji ni u jednoj naučnoj bazi??
Bravo.
Anela je moja dugogodisnja prijateljica. Vrijedna i pametna. Samo naprijed
Objektivno...
Respekt za našu Anelu,samo hrabro naprijed
Ko ne vidi ovo što je napisano na linku dole, nema mu pomoći! https://t.me/pravonaslobodu/63528
Ona će biti vojnikinja americkih hedge fondova i farmaceutske mafije! Rad na usavršavanju gmo prehrambenih proizvoda i genskih tkzv terapija koje su sve ali terapije nisu! Agenda depopulacije se nastavlja pomoću programiranih zombija kakva je ona!
Pretragom dotične "naučnice" na Google-u dominantno izlaze slični članci kao ovaj. Drugo, niti jedan unos naučnica u Google Scholaru nema. Ove edukacije sa fancy imenima Harvarda su ništa više nego seminari koji su trajali maksimalno par dana. Ako je ona naučnik i ja sam. Djevojka je ekspert u eksponiranju ali našla je nišu obrazovanja za razliku od drugih generičkih influenserki.
Svaka cast jaje na oko, taman sam ovo posla napisati. Nigdje je nema u svijetu nauke i ja sam trazila.
Da li ste se zapitali kad je djevojka pocela da radi?
Sad slijedi 5-6 clanaka o Dzejli, da malo izbalansiraju
I sama je svjesna da mora imat ovdje za pacijente testove koji ce joj obezbjedit opstanak firme,a tek dolazak EU sredstava za tu oblast ce doprinjeti razvoju. Naravno da bi mnogo znacilo da postoji jaka regionalna saradnja koja je najveci kocnicar razvoju nauke na Balkanu. Mi skolsku djecu ne mozemo vozom poslati na sajnove u Zagreb ili Beograd.
Ko zna i poznaje Arnelu, zna da vecina u ovom clanku je laz i prevara. Cak je bila i prijavljivana za par stvari o kojima ovdje govori i siri lazi
Tako i treba,mijenjaj sistem i primjeni genetiku u medicinskoj praksi.
Zorlak... poznato mi prezime?! ako griješim Bog i ona neka mi oproste
Ova sigurno moze dokazati da je polozila ispite i da pokaze svoju diolomu. Sigurno je uredno dokumentovala i polagala, a ne fiktivno uz pomoc svekra