Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mnogi psi su cisci od covjeka,meni su zivotinje draze od ljudi,jer zivotinja ti ne misli i ne cini zlo kao recimo pogana ljudska rasa!!!!
mozes mislit skike kad upale CENTRIFUGU.Ovo bi trebalo uvest pod obavezno za rome, samo porodicno pakovanje
Hahahahaha, pa jesam kreten, a jos malo pa cu i impotentan postati, ne funkcionise bas najbolje :(
huhu ti si jedan kreten impotentni
Šta vam je, volim ja zivotinje...
ha hu: Dobar čovek može se postidjeti čak i pred psom. (A ti nisi ni blizu dobrom!!!)
Samo naprijed sve ih uspavajte, bar chete odlezati :D P.S. Znam i ja pingnuti...
Irina i Šejla mrš!
Sve cemo lutalice \"uspavati\".
@ ha hu, dabogda tebe neko prao najmanje 3 puta dnevno na 1200 obrtaja, ne bi li ti se isprao taj malecki mozak! Ili radije ukljuci se sam na visoki napon! Zaradices sevapa veeelikog...
monitor: vjeruj mi da je svaki pas pa i onaj jadni ulicar cisci od tebe i tvog poganog jezika. Umjesto sto pises glupostio bolje ti je idi pa se malo obrazuj... A ti ha hu: ovi avlijaneri kako ih ti zoves sa foruma ce se i dalje spasavati i udomljavati u dobre ruke. A ti i slicni tebi crknite od muke!!! PSI SU ZAKON!!!! - Razlog zašto pas ima toliko prijatelja je taj što maše svojim repom, umesto jezikom.
I kada nisu oprani psi su čišći od mnogih ljudotina ogavnih i smrdljivih. što više ljude poznajem to su mi životinje draže.
Kojim jezikom vi MISLITE ? Kako to moze biti VES MASINA ? To bi znacilo da im psi (i macke) sluze kao VES ! Ima li negdje na svijetu VES MASINA za kola (automobile), ili se to zove AUTO-PRANJE ? Dakle predlazem PROMJENU naziva, u na primjer HAJVAN-PRAONICA, pas-pranje ili slicno. Jer ja ne znam ni za jednog ljubitelja domacih zivotinja da ih upotrebljava kao ves. Ili ,mozda se misli da domace zivotinje nose ves ? Onda treba propisati svim vlasnicima domacih zivotinja da OBAVEZNO nabave ves za svoje ljubimce.
Smrt avlijanerima i mješancima, ovim sto ih ovi sa sa-x foruma spašavaju.
imal ovaj stroj i centrifugu?? Cisto radi zajebancije :))