Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel crljiva???
Mislim da je ovo puhara. I u našim krajevima se može naći od 10-ak kg.
Mislim da je ovo livadaki šampinjoni ali je moguce da si i ti u pravu, jer sam nalazio puhare na Visocici po pet kila
Ipak je puhara sad sam guglao i nasao iz drugog profila ovu gljivu
Jestiva al samo jednom 😏
Na jugu Engleske u jednom gradicu,decko svako jutro s teretnim biciklom ide od kafica do kafica i uzima vrece s ostatcima od kafa i dovozi u svoj podrum ubacuje u te vrece razlicite vrste micelija gljive.Uzgaja ih i sve to proda u restorane kao specijalitet.Kod nas se u Sarajevu napravi danas 100.000 kafa i ostaci se bacaju,a moze se iskoristiti,ali kod nas nema ko da sjedi po Shisa barovima i baca suplje.Daleko smo id Europe😏😏
Kakva je nasa drzava odmah bi uvela porez na otpad od kafe..
Svugdje drzava uzima porez,gdje to ima da ne placas drzavi?Nego mi samo znamo sjediti i psovati drzavu.Kod nas niko bicikl ne vozi u Europi je to svakodnevnica,ko ce ti kaze biciklo voziti umarati se,za sitnicu se poteze kljuc automobila.
Gljive se UZGAJAJU U ŠUMSKIM PODRUČJIMA??? Pa draga/i novinar/ko Klixa, znaš li gradivo 6. razreda osnovna ili samo gugl translejt?
Trebao si cijeli rečenici da kopiraš. Mislilo se na to stanovništvo, oni uzgajaju ove gljive u šumskim područjima
Tumor
Jutros sam nasuo benzin umjesti dizela