Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znao je Hitelr koga treba istrijebiti: ŽIDOVE, SRBE, CIGANE i nema gorih ljudi.
Kako je morbidno razmisljati kao vecina na forumu-cast izuzetcima. vecina pojma nema o situaciji u palestini-cinjenica jeste da izraelci prave uzasne stvari tim prije sto palestince izoluju na sve moguce nacine, ali ljudi ne mozete sve ljude trpati u isti kos! meni je malo cudno da palestinci i nakon 50 godina bacaju kamenje na izraelske tenkove, a mi smo isto bili goloruki na pocetku rata u poredjenju s jna pa smo se uspjeli dici na nivo da se sami branimo, i to kako smo se branili. kad analiziram stanje u palestini onda tu nesto ne stima? mozda grijesim, necu nikoga da vrijedjam ali su cudni palestinci pravo.
Ja se divim Jevrejima kako opstaju na prostoru okruženom desetina miliona Arapa. Koliko Jevreja ima u Izraelu?
Doncorleone, Palestince u Sabri i Satili su pobili clanovi hriscanskih falangi. Prvo knjigu u ruke, pa neces pisati neistine. Ili barem pogledaj ovogodisnjeg kandidata za Oscara Ples sa Basirom, mozda nesto i shvatis, mada sumnjam. Dio komentara zasluzuje posebnu paznju, kaKvi bolesni izlivi mrznje.
Cifute popalit
Hajde sto je Hrvatska postala fasisticka zajedno sa Srbijom ala sta se desi sa Bosnom ponosnom. Ovakve idiote cemo ponovo na Gole Otoke slati cim dodjemo na vlast, a doci cemo. Samo ovaj puta ce biti vise nego jedan otok kako vidimo ili ce se zvati Dugi Otok. Tamo ce te svi pa dijelite misljenja sa kolegama iz drugih bratskih republika, usavrsavajte misljenja i stavove, izmjenjujte ideje kujte planove dog budete kovali kamen.
Fasisticki kreteni, trebalo bi vas uhapsiti i suditi vam za sirenje rasne, nacionalne i vjerske mrznje i netrpeljivosti zbog ovakvih komentara!
Kod nas je sloboda misljenja u bosanskoj stampi a i javnosti bez premca. U zapadnoj Evropi je HOLOKAUST tabu tema i ako se sta lane zacas si jarane u zatvoru ili si pod prismotrom MOSADA kao Muslimanski.ekstremist.
i mene dira ono kad ste klali arape djecu i zene u sabri i shamili. mv
iluminati-masoni- antihrist/ dedžal STOP NEW WORLD ORDER
zidovi = sejtani!!!!!!!!!!!! ubice !!!
sta ima biznismen i fol on spasio cifute hehe uzeo lovu od cifuta da pokrene bisznis i cifuti mu jasno i glasno reksli samo cifute zaposljavat .i cifuti sami sebe kroz njega spasavali i sad on fol heroj. zivio adolf
@ hopla TI SI LUD, AKO TAKO MISLIS.
najveci zajeb 20-tog vijeka spasavanje tih najvecih svjetskih lopova...