Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo ni Nadrealisti nisu predvidjeli!
Ja mislio neka zajebancija kao news bar ili slično, kad ono stvarna vijest. Ludost na kvadrat.
Ovi su paranoicniji nego Dodik prema Federaciji :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
brate dragi ludila
kravljeg
Erdogan = Kim Jong Il broj 2
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ljudi jel' ovo moguce ?
"Ove krave su vrlo često u našoj zemlji, ali one počinju stvarati ozbiljne probleme. " Baš me interesuje kakve to probleme prave holandske krave u turskoj?
Ovo je stvarno skandalozno i za nepovjerovati! Gdje je društvo za zaštitu životinja? Šta je za Holandske krave koje odluče zatražiti azil?
kad se svadjas nisi svoj 😂
turci su se toliko izjebali i izvjenčavali među braćom i sestrama da tek sad vidimo posljedice. one seżu i do BiH i određenih skupina
Pametni Turci jer meso ovih krava nešto nije dobro: "Ekstremno desničarska Stranka za slobodu (PVV) Gerta Vildersa, čija je popularnost opala posljednjih dana, mogla bi da bude druga, s 19 do 23 poslanička mjesta."
Evo citam strane medije masovna otkazivanja ljetovanja za Tursku. Uspio je dobar dio egocentrik unistiti
Glupi Turci ono malo izvoza sto imaju ih sigurno nece izvuci iz g*vana kad Njemci, Holandjani, Svicarci i Austrijanci zabrane svojim gradjanima da idu na odmor u Tursku - vec prosle godine su lose prosli - to im je bas pametno, jer lira je oslabila i vec Turska je dzaba - sad bi mogla biti jos jeftinija. Sad ce neki Turfofil poput MrAdil reci da Turci su vazno trziste za Njemacke proizvode - cekam te podatke.
@fantom slobode mozes ti raditi kad niko nece da kupi od tebe jer si shupak. Otvori restoran pljuj susjedima po avliji pa onda ocekuj da ce ti doci na veceru i ostaviti pare. Erdogan je isti Dodik i Trump nose ga emocije ne pamet a to turisti i investitori nevole
@fantom slobode nisam ja pogrijesio - sta Turska izvozi sto stvara bogatsvo? Pusti pamuk, hranu i te gluposti. To je sica.. sta? Beko frizidere? Napisi na google 'biggest exporting countries', Turska nije ni u prvih 15 - Vi Bosnje imate poremecenu sliku o Turskoj - ima uspjesniji muslimanski zemalja, vjeruj mi barem ti koji ne izgledas zatucan.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako je ovo istina,Turci su proHlupali!
u zamjenu poslat ču im ja prasad
svaki komentar s nase strane vezan za tursku je smijesan ,ako gledamo velicinu i obim privrede.u zadnjoj godini su otvorili dva miliona novih radnih mjesta.standard obrazovanog stanovnistva je izuzetno visok .ili samo ultra luksuznih restorana ima preko hiljadu u istanbulu , i jos mnogo parametara koi ne mozemo ni jedan posto da dostignemo .opet cemo kao mi da kritikujemo tursku . samo da smo realni...
svi obrazovani a dopuštaju da im brko uvodi diktaturu budi ti realan i otidji malo u tursku pa obidji par sela 20-30 km oko ankare recimo .. ko da si došo u srednji vijek
@highland Istanbul ima 18M stanovnika a manje Michelinovih restorana od Ciriha koji ima 400 tisuca stanovnika - jes ti glup primjer u PM. Ostavi bolan Istanbul, tamo je skupljeno citavo bogatstvo Turske - Ostatak zemlje je bijeda. Moj kolega Turcin manager kao ja ima placu od €1.500 - ne znam kako vama Bosnjama objasniti da je Turska, za Zapad, bijeda. Liban ima 3 puta visi standard - eto tjesite se, i to je Muslimanska zemlja.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo je dokaz u kakvo se sranje Turska pretvara sa onom budalom na vrhu.
Haha, hoce li vracati i holandske eure.
Turska ako protjera holandske krave, onda Holandija i Njemacka neka protjera Turke :D
pa po logici i mogli bi....
pa po logici i mogli bi....
Ovo mora biti neki satirični tekst, Klix je prenio neku zezanciju kao ozbiljnu vijest.