Glupi Turci ono malo izvoza sto imaju ih sigurno nece izvuci iz g*vana kad Njemci, Holandjani, Svicarci i Austrijanci zabrane svojim gradjanima da idu na odmor u Tursku - vec prosle godine su lose prosli - to im je bas pametno, jer lira je oslabila i vec Turska je dzaba - sad bi mogla biti jos jeftinija. Sad ce neki Turfofil poput MrAdil reci da Turci su vazno trziste za Njemacke proizvode - cekam te podatke.
@fantom slobode mozes ti raditi kad niko nece da kupi od tebe jer si shupak. Otvori restoran pljuj susjedima po avliji pa onda ocekuj da ce ti doci na veceru i ostaviti pare. Erdogan je isti Dodik i Trump nose ga emocije ne pamet a to turisti i investitori nevole
@fantom slobode nisam ja pogrijesio - sta Turska izvozi sto stvara bogatsvo? Pusti pamuk, hranu i te gluposti. To je sica.. sta? Beko frizidere? Napisi na google 'biggest exporting countries', Turska nije ni u prvih 15 - Vi Bosnje imate poremecenu sliku o Turskoj - ima uspjesniji muslimanski zemalja, vjeruj mi barem ti koji ne izgledas zatucan.
Prikaži sve komentare (114)