Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje mu da kod nas nedolazi
od djetlića
Bili ga briga, bezbrižan mladić, odrastao u normalnoj zemlji i društvu, nikad se nije, i hvala Bogu na tome da ima takvih na planeti još uvijek, susreo sa nesrećama. Blago njemu.
Neki to vole vruće
Izmisljena prica, ustvari nije izmisljena nego samo portali mjenjaju drzave kod ovog sto se cudi rupama.
Nije sramota što ovi ne znaju, sramota je što nam djeca znaju šta su rupe po fasadama skoro 30 godina nakon rata.
Nama se samo cini da smo toliko bitni i da se zna za nas i nase ratove... Vecina svijeta nas ne zna naci na karti.
Tačno tako jarane, velika većina svineta ne zna, ili je zaboravilo, jer smo davno bili svijetska top tema. Mi smo odavno prekriveni velom zaborava. Bokje nismo ni zaslužili, glupava stoka.
Airconditon?
Pa da je i jednom pogledao jedne vijesti na bilo kojem kanalu u ovih zadnji nekoliko sedmica,primjetio bi kloc o kakvim rupama se radi i kako nastaju.Ja ne znam ko na planeti nije vidjeo slike Mariopolja ili nekog drugog grada u Ukrajini.Mene podsjeća sve na Vukovar na Sarajevo na Srebrenicu na Mostar.Ovaj kao da je sa Marsa pao.
A šta će rupe 30 godina nakon rata? Gdje si vidio rupe po Evropi 1975 a nije da nije stradala.
Neko njesra, kao.ne zna sta je rupa od metka geler itd, klixe popusti Bgt pretjerujete...