Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gorivo pojeftini 5 feninga nakon pola godine visokih cijena klix: divne vijesti i olaksanje za vozace, gorivo je pojeftinilo gorivo poskupi u roku od 7 dana dvostruko i vracaju se visoke cijene klix: pogledajte brod u dunavu!
U pravu si. Treba svaki clanak sad da bude o gorivu. Kakvi sve debili dijele zrak u ovoj zemlji. Ti si dobar primjer.
@hebesovo tata ti je debil
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Rom u Srbiji danas: hold my beer
Eto srbima mornarice
neko će da zaradi
Treba ga izrezati i prodati u staro gvožđe 😜
Ajjj željeza za ove iz Zemuna. Biće roštilja.
Sta kaze Zoki, mogu li romi popraviti?
Neka spreme slike turisti Schmidtu. Non grata in RS
Odavno bi to u Bosni na otpadu završilo.
e onda de zelee konje handre... ako vozis 3.0 a ne 1.0.... uveli led sijalice od 5 w radi štednje,a ovode elektricne aute koje troše 100 kw.KoNJI te handre za neki CO2 a ovamo tanker dnevno troši 100 000 tona nafte denvno. Neki ne prica HARPU??? STA JE HARP I ZA STO SLUZI??? EVO ZA OVO!!
ja ba, zamisli nuklearni nosac aviona, ko tanker je dugacak, visok ko 10tospratnica, za 25 godina plovidbe, potrosi oko 100 kila goriva, 5000 ljudi na njemu, servis aviona, sve za 100 kila, a tanker potrosi bar trecinu goriva koji transportuje, i oni su nasli ukidati nuklearne elektrane ee shvati, ali zato na svim vodecim pozicijama su psiholozi sociolozi, pjesnici, komunikolozi, vjerski strucnjaci krema de la krem
Prle i Tihi su ovaj potopili
Eto željeza
To ce ganci da ukloni preko noci
Potopili ih nacisti bježeći ispred velike i slavne Crvene armije.
Koja je silovala po Beogradu. Veliš....velika i slavna?
Ima na you tube dobar dokumentarac o ovome. Dunavski vilenjak ili tako nešto.
Srbi su jedini narod bivše Juge koji je iskusio težinu tog drugog svjetskog rata. Što stradavanjem, što predanošću borbi protiv okupatora. Respect komšije!💪🏼
Bogami smo i mi osjetili.
Vlada Milana Nedića je raširenih ruku dočekala naciste, nikakvog otpora u Bg nije bilo (zato su i snimljeni Otpisani da bi prepravili istoriju), a dobili su i posebno priznanje od Hitlera jer su drugi grad u Evropi koji je potpuno istrijebio Jevreje.