Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vise mi lici na guslara nego na Valtera
Za 70% ozbiljnih filmova nije bila njegova uloga, bastalo mu je da glumi u tesnoj kozi i zikinoj dinastiji, ovo ostalo su ga sve toliko isforsirali da naprave neko olovke srpskog junaka i glumca... daleko boljih glumaca Srbija ima od ovog četalja!
Kultnog*
Statua covjeka koji ceka Batu??? Ne kontam...
Nije ok, opanak sa drzacima za kenjažu ne ide bez šajkače ili šubare.
A gdje je šajkača.
Original 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Spomenik koji doslovno pokazuje u šta se Bata pretvorio nakon 90-tih. Kad se sjetim gromade Borisa Dvornika, a u sta se ovaj opančar pretvorio.
sramota pod hitno se trebamo odreci svih tih komunistickih filmova svakako nismo imali zastavu svoje drzave od 45do92
Seljacina je dobio sta je zasluzio
ahahhaahaahahah koji bolesnici u pm
U ČEMU JE FOL PA JE SVAKIM DANOM U SRBIJI SVE VEĆA EKSPANZIJA PAPANLUKA...
Hamo vidi mu glave.
Cega se stidite kada se time ponosite.
Slika i prilika Srbije.
Od covjeka gorostasa on je sam sebe srozo na dno.Mjesto da bude miljenik cijele regije a posebno Sarajeva on sebe svrsto gdije nije trebo
Gedza sa dna kace🤣
Kada su vec opanke sto nisu i gusle dodali., pa i sajkacu.
Glumiti Valtera,pa postati cet.ik,nije normalno,nositi petokraku ko Milanovic ,Dodik, i ostala olos i otpad ljudski,je samo potvrda ljudske iskvarenosti i pohlepe za parama i ovozemnom velicinom.Ugursuzi,fuj.