Britanka s čudnom ovisnošću
0
Spavala s 200 partnera koje je upoznala online
Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako si dobra,ja te že volim
Samo sa 200 :(
Ima jedna eno fino pise KARA Louise Grant ja mislim da je ta
hahahhah vasi komentari su interesantniji od bilo kakvih viceva
E JE.... SABAN PA GDJE JA PROVODIM SVOJE VRIJEME NA INTERNETU NA SARAJEVO X DOK DRUGI GUZE PO FACEBOOKU FUJ SARAJEVO X FUJ FUJ
\"s cudnom ovisnoscu\" da, kad je zena u pitanju onda se radi u cudnoj ovisnosti a da je musko to bi bilo normalno i prihvatljlivo. Bljak
IDEMO U ENGLESKU
nije ona ovisna vec je bolesna
Ima dosta Louise Grant na facebook ali ne znam koja je ova posto puno ih ima bez slike. Daj ljudi da je nadjemo pa da se skupimo i pravac Engleska. Stanemo lepo u redaljku pa da vidi gde se tele veze :-)
Radi kako hoces ali...
SVAKA JOJ CAST ,JOS DA JE SALCIN OD JOSIPA PEJAKOVICA UHVATI SVE BI ONA OSTAVILA,
svasta..
Znam ja taku jednu..
heh.. a dusha slatka.. Cim li je ova sve zarazena.. Haha.. mogu je u isto vrijeme hvaliti sto moze izdrzati to sve tj. podnijeti , a s druge strane.. ZALITI.. jer je isto krpa ofucana..
obicna kurava