Britanka s čudnom ovisnošću
0

Spavala s 200 partnera koje je upoznala online

Sarajevo-x.com
Statistički, većina žena surfa internetom u potrazi za odjećom, cipelama i sniženjima, no jedna Engleskinja na internetu traži seksualne partnere, otkriva britanski The Sun.

Louise Grant, 25-godišnjakinja iz Manchestera preko interneta je dosad našla više od 200 seksualnih partnera, a tvrdi da je to sigurnije nego 'pokupiti' nekog u noćnom klubu.

Prosječno, priznaje Louise, svakih pet dana spava s drugim muškarcem, a dodatno je uzbuđuje to što je seks sa strancem oslobođen svake obaveze.

'Ne mogu objasniti uzbuđenje tog susreta kad sjediš s nekim nepoznatim i znaš da ćeš uskoro skinuti odjeću s njega. To je jednostavno ovisnost', otkriva Louise.

'Preuzimam rizike da me drugi ljudi nazovu lakom jer mi zaista nije stalo do mišljenja drugih. Ja postavljam uslove za seks i metode zaštite, a ako se muškarac počne buniti, ja jednostavno otkažem susret', zaključuje ona.

Louise je otkrila da je s ovom praksom započela kad se s bivšim momkom dogovorila za susret prilikom 'chatanja' na Facebooku. Nakon što su poslije nekoliko pića završili u krevetu, a ujutro se rastali kao stranci, Louise je shvatila da uživa u osjećaju slobode i neobaveznosti koju je tad osjetila.

Prije prvog sastanka s potpunim strancem, Louise je provjerila njegov identitet na Facebooku, te obećala prijateljici da će je nazvati ako bilo šta krene po zlu. Nakon toga je, u posljednje tri godine, spavala s oko 200 muškaraca, no s rijetkima se našla više od jednom, jer Louise najviše uzbuđuju potpuni stranci.

Isto tako, Louise misli da joj u pronalaženju online partnera dosta pomogao izgled, te da je njeno samopouzdanje veće otkad zna koliko je muškarci žele.