Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka čast čovjeku. za to treba imati strpljenja i vremena. skidam mu kapu i željela bih također složiti nešto takvo, da se ponosim sama na sebe. složila sam hrpu puzzla od 3000, od 5000, od 2000 od 1500 i zadnje su mi bile od 9000. želim to proširiti!!! uz dvoje djece, vjerojatno i unučadi, nije lako složit tolike puzzle bez da je ijednu izgubio. divin mu se. svaka čast.
preeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dobro je v:
bravo!zavidim na toliko slobodnog vremena bez ometanja.
covjek je u penziji i sasvim je ok to sto radi... svaka cast deda ;) by the way, kakvi ce te vi biti kad odete u penziju hihiihhihi sa debelim staklima od naocara gledate u tv ajojjjjj, ma ne dajte se, mozda i vi na kraju budete slagali puzzle ;) super je to hobi... pozzz
Eh eto neka ste vi pametni!Covjeku je to hobi i svaka mu cast!Umjesto sto lajete bez veze na covjeka probajte vi sastaviti ednu sliku od samo hiljadu puzli.Lako je trabunjati ovde,de da vas vidim na dijelu!SuperZena ako je on stoka,acovjek ovoliko inteligentan,sta si onda ti,ocam?Ja samo vidim psihopate u ovim negativnim odgovorima.:P
ima nas svakvih stoo
Njemu je ocigledno dosano!
Tezak psihopata
Bolje da je te sate proveo sa svojom zenom, prijateljima, djecom, unucadi, skim vec, putovati, uciti jezike, slusati muziku, samo se ne baviti sa 24000 sarenih komadica... hebes budalu!
A stoke,ocam\'. xD