Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
enko, haj prosetaj, kako ti se uposte da toliko pisati i analizirati ovakvu vijest... get a life, dude...
NECETE SE OBOGATITI....NIKADA SE NECETE OBOGATITI.........ahahahahahahhahahhaahahahahahhaahahahahhahaahahahahahaahahahahahah
Rancer pa SIROMASAN !!!!!! Koja logika ? Ako je RANCER, znaci da ima ranc, ne farmu na primjer. Farma moze biti mala, ali ne RANC. A ako je on rancer onda nije SIROMASAN, jer jedan ranc jeste povelik komad zemlje, koji se na primjer moze i prodati, ako se nema od cega zivjeti.... Da on nije mozda samo KAUBOJ, a ne rancer. Koja glupa vjest... SIROMASNI BOGATAS (prije lota)
e sad nije siromasan, mogo bi kupit po bosne :D, samo da ga mr Mile ne zaje*e
Ih, da je meni 880 000 km...:-( a da uplatim jednom ?!?
e fakat nemogu da vjerujem, cuj dobice ustvari 88,5 miliona.
stvarno nema logike da tolko mu uzmu sve je to oko ti 82m al ne znammm
bas mi je drago sto je dobila sirotinja a ne neki bogatas!Ako bude pametno radio sa ovim novcem moze lijepo zivjeti i njegovi praunuci!A uzeli su mnogo poreza-sto jest-jest!
daj im i tih 88,5 mil
...dobio ja 100 miliona,zamazali mi oči,uzeli 90 ostalo meni 10...potpisujem!!!
Pa kakav je to dobitak od kojeg vise od pola ode na porez. Kako samo mazu oci narodu, kao \"Čestitamo dobio si ŠATOR, KUĆU i STAN\", vrati KUĆU i STAN. Lutrija je svugdje bila lopovska organizacija i bice.
pa porez 144 miliona ako se nevaram... :(
nek je momak dobio svaka cast...