Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti kad bi vidio Teheran ti bi se zabezeknuo, shvatio bi u kojoj kaljuži živiš, futavi opanku romanijski..
ja ga pitao da li ima sliku Sarajeva, a on meni rekao da nema, ali da je neki dan nacrtao sliku Teherana. \"Isto ti je to, niko nece primijetiti razliku\" rekao mi je mladi umjetnik.
A šta ti misliš legendo kako se izgovara Claude Monet? Uzmi bukvar...
Ovaj mladi talentovani umjetnik je rasprodao drogu u rekordnom vremenu. Gram cistog kokaina se krece od cak 900 funti. Ub\'o je oko 20 hiljada eura na proslom sajmu droge. Cak 650 ljudi ceka dobru gudru ovog malog dilera.
Pitali smo ga da li zeli postati neko dobar kao sto je Tihic. - Znam ko je Tihic, ali ja zelim postati neko kao sto je Dodik.
Kao i svim umjetnicima, i ovom umjetniku je malo spolovilo.
- Da li zelis da ti prcim oca elektricara i mamu nutricionistkinju? - Da, ukratko odgovori djecak.
ako nista drugo, google prije nego sto pocnes da se provaljujes...
Admire, dosadan si i gloo.p Nabiyem i tebe i erepublik u shoopak. Pusis ga!
http://www.erepublik.com/en/referrer/Admir+M
Monea pa*pci, a ne Moneta
Svaka čast malcu. A ovi novinari stvarno mogu biti izuzetno glupi i neuki. Čuj postavili mu pitanje da li je on poput Picassa, a jasno se vidi da malac slika impresionizam, te da to nema ama baš nikakve veze sa Picassovim kubizmom.
dobar je memo