Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije par dana mi je uginuo macak kojeg sam mnogo volio,9 godina smo bili zajedno,ne mogu opisati koliko mi je tesko zbog njega,dusa me boli.Meni su macke najljepsa bica❤❤❤
Isti slucaj i kod mene... Plakali smo danima sve dok nismo nabavili novog... I danas kad vidim sliku starog macka, suze mi na oci. Kao da je insan tbjrbi, toliko se zavoli. I meni su macke jako drage. Kad te pogleda onim okicama, pravo u srce ide...
Mace su cudo. Ovo je normalna, ljudska reakcija. U Turskoj ih pustaju u dzamije. Nasi imami bi ih za rep, pa o zid. Nikada nisam cuo da vaze o potrebi paznje prema zivotinjama.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kad bi svi ovakvi bili. Bio bi mir medju svim ljudima na svijetu.
Da je Bog htio svijet u kojem će vladati samo mir, ne bi sadio jabuke u rajakoj bašći.
Kakvi? Donosite moralnu prosudu zato što neki lik nije nabio mačku nogom dok klanja? Hell, genijalci ste
OVO JE TAKO SLATKO, prelazim odmah sa budizma na islam, mačke vole islam!
Ljubav
U Turskoj, kao i u drugim muslimanskim zemljama nikakav problem ne predstavlja macka u dzamiji, cak naprotiv, simpaticno je i uvijek ce dobiti da nesto pojedu ili ce ih barem pomaziti. A kod nas je druga prica, kao i u drugim stvarima sto se vjere tice. Glumimo nesto mimo cijelog islamskog svijeta, nase hodzusije nikada ne govore o odnosu prema zivotinjama, a o tome se i te kako moze pricati kroz hadise Allahovog Poslanika s.a.w.s.
Gode joj vibracije
Baš lijep prizor. Jedino što nije dobro je to što ga je u jednom momentu očešala guzicom po licu 😃 Možda je izgubio abdest.
Ja ne mogu skontat kako neko ne moze da voli Allahova bića ccc, bio insan il hajvan..Pa vidi ove mace ljepote 😊😊
veliki imam
Mace su prelijepe životinje.
Ja veliki imam...
Možda vakum u glavi
Predobar video...
Ko ne voli životinje ne voli ni ljude, vrlo jednostavno. Imam tri mace i ne bi ih dao ni zašto...
mačka ko mačka nije je briga šta radiš... dal se moliš il kenjaš, ako vidi priliku ispenjat će ti se na na glavu
Svaki normalan covjek ce je pomilovati, a ne ovjek ce je sutnuti. Nema to veze sa vjerom jer ima 8 vjernika i nevjernika svakakvih.
Sjetimo se onog fudbalera i grubog ponašanja prema cica maci... neoprostivo!
ma, mačke imaju ono čuveno šesto čulo....a ovoj je i tajming baš pravi :)