Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka te sreca prati i ozenis se bogatom hanumom
Zapadnjacima je neobično ako čovjek s Bliskog istoka nosi garderobu koja nije vojna. Neobično za jednog ''teroristu''. Tako je nametnuto, njihovi mediji.
interesantno je kako su za vas srpske i proruske nacionaliste svi koji mise drugacije - narkomani. bice da se niko ko se bori iskljucivo za srpske i ruske nacionalne interese ne drogira, samo opozicija i kontra strana... rusija je izvrsila agresiju na ukrajinu. jedini degenerik u toj prici je bolesni putin, nije ni cudo sto dijelite istu bolesnu platformu srpskog/ruskog svijeta...
Vidi mu bradavice ispod oka ko čmar, tiktok ratnik
Rashide busi busi brodove
Ispravno je terorista, a ne pobunjenik.
Američku i Izraelsku administraciju ubiše socijalni mediji. Novine, vijesti dobro kontrolišu ali ih razvali Tiktok i donekle IG i Youtube. 😂😂
Kakva to pobunjecka skupina koja je sa helikopertom leti nad brodivima i zaustavlja ih......oni su dio vlasti.
Huti su važan (cak mozda i najvaznji) dio vlasti u Jemenu, kakve pobunjenicke skupine....odakle vam te informacije, uvazeni klixovci...?
Jaoooo romantiziranja terorizma i terorista. Ovako inace djeluju mediji mogu od tebe napraviti sto hoces i u jednom i drugom pravcu. A ove iranske podguzne muhe su prica za sebe. Vidjecemo sta ce biti s njima kad odrade ono za sto su i izbaceni sad u prvi plan....o tom potom.
Ljepsi je ovaj Huti
Zene ce ti oprostiti da si pedo,krimos,psiho,ubica,kockar itd samo da si ljep.Nevjerovatno povrsna bica .
Tako je ...
Ljepsi je mali hut.
On i Draško Stanivuković bi bili sladak par
Lijep je decko ali sto je bitnije ima ispravan kompas i zna gdje je zvijezda sjevernjaca
Ovu frizuru u njemackoj samo arapski migranti imaju mi to zovemo hajvanska frizura
A vas zovu hajvani.
mogao bi raditi kao maneken ali je ovo skoro djecak
Ma de ba momak ko slika. To treba spasit i napravit zvijezdu od njega.