Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Dvadva5883 Pa ako hocu da trpam pogresno, svijet me treba zaustaviti. Zapad je propao zbog ljudi kao tebe.
Ma vala i nije ona nešto sva koščata. Da joj nije bilo Ronalda ne bismo čuli za nju.
Sta li je njezin otac mislio suludo dok je gledao u to malo lice, dali je ikad pomislio da ce postati svjetska k**ava? Koliko je tesko roditeljima danas, izgubili su sva prava da uvaze o tome ko ce im biti unucad. Ne radi se o tome da roditelji posjeduju odraslo djete totalno, nego da mogu zamoliti za neke sire uvjete barem da imaju mira.
Mozes misliti manekenka!!!!??? Ubiste sa ovim supljoglavicama.
Prepoznao sam je odmah. Moja nena i njena tetka su zajedno radili u Fabrici duhana Sarajevo. Njena zaova se kasnije rastavila od čovjeka, ona je kasnije dobila reumu, a njena snaha se udala onog Begu s Kobilje Glave.
azerina jahić
Manekenka ili dobro plaćena ku*va, isti zanat
Udara se ko pečat u općini
Sreća pa nije sapun
Naomi Campbell! I ma Twitter-u joj je ista ova slika.
vidi se potencijal