Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ti vidi sta sve ima u bozijoj basti
Ljudi sa Down sindromom i svakim drugim oblikom invaliditeta prije ili kasnije prodju kroz pubertet i imaju iste potrebe kao i svaki drugi covjek, a sex je primarna ljudska potreba. Norveska, kao drzava, koja je uzor u socijalnoj njezi obezbjedjuje sexualne partnere takvim osobama. Sta je tu grozno?
pa nace neku poput sebe :S
Trebalo bi mu omoguciti imati sex ali praviti djecu...Djeca ne mogu biti normalna,a to je dodatni teret i porodici i drustvu.
ne vidim nikakav problem u tome da izgubi nevinost, ali mislim da bi bilo ok da to radi sa nekim kao sto je on...na zapadu roditelji ne sputavaju ovakvu djecu. zensoj djeci sa Downovim sidromom podvezuju jajnike i dopustaju da ima partnera. btw kod njih je sex nagon pino jaci nego kog mentalno zdravog covjeka......
Ne kotnam zasto im ona ne pomogne...nek im skine mrak s ociju, ima i ona rupu...
PPa hajde junaci sto vicete fuj, ponudite vase kcerke, sestre ili rodice, vicete fuj a cekate da to uradi neko drugi, a ?
bog je i sam reko da digenerici idu sa digenericima.... mislim to je bozije ali tesko je u danasnje vrijeme dovest bolesno djete na svet... okolina postaje sve teza i teza... nije svakom sudzeno da bude zdrav... ali eto mislim nije da se covjek ismijava bolesnim ljudima nego ako zna da je ovaj u ovom stanju znaci da nije u stanju da neskim sutpi u seksualne odnose..
F*CK ME SANTA, F*CK ME SANTA, F*CK ME SANTA, F*CK ME SANTA !
Eto mu AKADEMIK pa neka ga oralno zadovolji , biti ce mu lakse.
pronasla nacin da se za nju cuje
Na stranu to što je mladić bolestan, svakom normalnom insanu će biti žao kada vidi ovako nešto. Al\' zar je fakat toliko neophodno da izgubi nevinost? Mislim, hoće li to šta promijeniti? Bože sačuvaj, svakakvih gluposti ću danas pročitat\'. Eto mora se nevinost izgubit\' inače se ne može živjeti. Da Bog sačuva i sakloni. Da ne govorim o tome da je ovo nešto što ne bi trebalo da zanima javnost. Ako je već njegova majka dovoljno \"pametna\" da forsira gubljenje nevinosti, nema potrebe za fotografisanjem i promovisanjem svojih fiks ideja javnosti.
no comment! stvarno, pa zar je ovo stvar javnosti!
Ja bi da mu sjednem na facu!
ima u rs za 5km vlahinje se prcaju i za 1km moze se cjenkati