Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka dođe i u Bosnu da osjete i ovi naši koju zelenku ;)
Ma znam, ali kao da će oni nešto bolje smisliti...nabijem ih na racku
Zato sto politicarima ne odgovara da dodju bogataši kad oni drze sve u svojim rukama , mater im *** ...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ma boli ga briga, nije on radio za te pare, zato ih može olahko davati.
a sto preskoci Bosnu
tako radi pravi vjernik. daje onima koji nemaju.
vila gorica nije u podgorici nego u budvi priča mi prijatelj konobar da ti šeici u Top Hill-u redovno ostavljaju bakšiš od par hiljada
Ovo je lijep primjer trosenja novaca. Obicni radnici su dobili velike napojnice sto je veoma lijepo..., svaka cast. Neleti nekad i do Sarajeva, imamo i mi lijepih hotela.
Koriste serijat samo da oci zamazu a nema ih gorish, msm na seike i ove princeve. TZV braca muslimani im umiru od gladi a on ostavi 50k baksisa.
hljeba mi sića , za njega
Nikakve razlike nema izmedju degutantnog ponasanja vladajuce Arapske elite koja koristi Serijat da suznje drzi pod cizmom, zapadne sile da im obezbijede vanjske granice od brojnih i jacih susjeda, i nekadasnjih (faraoni, pape etc.) i danasnjih ostalih religijskih i svjetovnih mocnika...osim u garderobi...
"Ova noc je samo baksis" hahahahaha.
Cafir!
posaljite ovaj clanak u palestinu nek vide kako im braca uzivaju i za njih
Da ih je on zaradio, sigurno bi ih i razumno trošio... Kako god, ne može parama kupiti pamet i nikad neće biti pametan kao ja..
vazdao imao gospodine
Bagra!
picke bogataske dok ona djeca u palestini umiru od gladi ovi se gabelji kofrce ovdje i trose pare na gluposti.....
joooj kako bi mene poguro sa tih 50 milja,odmah bi otvorio mesaru,mesari su najbogatiji ljudi u naske :)