Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tetkaaaa😻
kod nas kad dobiju 100 000 maraka, ne zna se ko je, jer bi ga neko ili opljačkao ili ucjenjivao, a da je ova suma u pitanju ja bih se na mars preselio
da dobijem 100 miliona, ne bih nikom marke dao
Jbt, tek sada je prepoznah, pa ovo mi je od tetkinog amidže dajdžićna.
Normalno, sta ce im 100 miliona kad mogu sve snove ostvarit s 20.
I ti si svoje snove ostvario s 20 maraka. Popio kahvu, ntocio u "dvojku" za 10 maraka i ostatak dao mami da kupi kurtona.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
@UVBA1946, zavisi kakav si ti covjek i kaki su ti poznanici i prijatelji. Nisu svi jednaki bar sto se tice pokazivanja ljudstva kad je u pitanju dijaspora. Mnobi bi qurac glabali za veceru da im nije dijaspore i govori onda u svoje ime.
Moj Patrick odma razvod, sve na pola jer ce ona sve na svoju fameliju potrosit. Ti ko stapic od sladoleda a ona se utrostrucila mashala. Nes valjda nju taslacit for the rest of your life.
Bogalju.
@WoodyW Obogaljim ti mamaru gangbang style.
Ne bih ja to dijelio ni s kim. Kupio bih sebi auto i za ostatak kruha, salame i peza.
ja bih tetki u varesu milion dao
svaka čast za odluku da usreće porodicu a i prijatelje ima i onih koji to sakrivaju, neće da se uslikaju itd
Bravo! Nek' vam je sa srečom!
Treba znati živjeti i s parama i bez para al s parama je mbogo lakse u ovom sistemu gdje se apsolutno sve gleda kroz novac sve je na prodaju samo smrt ne mogu za je bat tako da je to ljubomornim utjeha.
Gdje si Pat, prijatelju stari.
Babo, ti mene zaboravio
Dje si amidza misa mu nisam te prepoznao